من نوجوونم و بخاطر تنظیم پریودیم که خیلی نامنظم بوده دکتر بهم قرص سیپروترون کمپاند داده که نمونه ای از قرص ال دی هست فقط با دوز کمتر ولی اصلا بهم نمیفته و هربرر میخورمش معده ام به شدت بهم میریزه و حالت تهوع های شدید و بی اشتهایی و سردرد میگیرم،به دکتر هم که گفتم گفت که نمیشه قطع کرد دارو رو و باید ادامه بدم تا آخر دوره..راه حلی نیست که یکمی عوارضش رو کمتر کنه؟؟
منم اشتباه کردم و برا تنظیم تو نوحوونیم خوردم و به شدت بدنم رو بهم ریخت و چاق شدم و بی اعصاب اصلا نخورید. برا من تو اون مدت که می خوردم مرتب بود خیلی تاثیر نداشت
اگر قراره ماه بعد هم بخورید با دکتر صحبت کنید ببینید میشه قرص مارولین رو بجای قرصی که الان میخورید استفاده کنید؟
میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ. ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده
نه متاسفانه چون کنکوریم وقتی برای ورزش و.. روتین ندارم و دقیقا از وقتی وارد دبیرستان شدم این نامنظمی برام پیش اومده چون قبلش استرسم کمتر بود و ورزشکار بودم و لایف استایل منظمی داشتم..الان تو خوابم استرس دارم🥲😭
منم اشتباه کردم و برا تنظیم تو نوحوونیم خوردم و به شدت بدنم رو بهم ریخت و چاق شدم و بی اعصاب اصلا نخ ...
وای بی اعصابی..یعنی منی که همیشه خوش اخلاق بودم الان اینقدر مداوم عصبی و توی خودمم و همش هم بابت بهم ریختن هورمون هامه .. و اینکه نکنه چاق بشم؟من از اونایی هستم که هرچی میخورم چاق نمیشم این مدتم کلا که هیچی نمیتونم بخورم و اشتها ندارم ولی نکنه بعد دوره قرص ها چاق بشم؟😭