2777
2789

من نوجوونم و بخاطر تنظیم پریودیم که خیلی نامنظم بوده دکتر بهم قرص سیپروترون کمپاند داده که نمونه ای از قرص ال دی هست فقط با دوز کمتر ولی اصلا بهم نمیفته و هربرر میخورمش معده ام به شدت بهم میریزه و حالت تهوع های شدید و بی اشتهایی و سردرد میگیرم،به دکتر هم که گفتم گفت که نمیشه قطع کرد دارو رو و باید ادامه بدم تا آخر دوره..راه حلی نیست که یکمی عوارضش رو کمتر کنه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید بهت نمیسازه بگو عوضش کنه

گفت کمترین دوز رو داده و نمیتونه دوز بالاتری بهم بده و عوارضش طبیعیه ولی واقعا این مدت دوکیلو کم کردم از شدت بی اشتهایی و حالت تهوع

نمیشه قرص رو شبا بخورید ؟

اگر قراره ماه بعد هم بخورید با دکتر صحبت کنید ببینید میشه قرص مارولین رو بجای قرصی که الان میخورید استفاده کنید؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

برو یه دکتر دیگهنمیشه با ورزش کردن بهتر بشی؟

نه متاسفانه چون کنکوریم وقتی برای ورزش و.. روتین ندارم و دقیقا از وقتی وارد دبیرستان شدم این نامنظمی برام پیش اومده چون قبلش استرسم کمتر بود و ورزشکار بودم و لایف استایل منظمی داشتم..الان تو خوابم استرس دارم🥲😭

گفت کمترین دوز رو داده و نمیتونه دوز بالاتری بهم بده و عوارضش طبیعیه ولی واقعا این مدت دوکیلو کم کرد ...

تحمل کن پس اله جانن نان

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
منم اشتباه کردم و برا تنظیم تو نوحوونیم خوردم و به شدت بدنم رو بهم ریخت و چاق شدم و بی اعصاب اصلا نخ ...

وای بی اعصابی..یعنی منی که همیشه خوش اخلاق بودم الان اینقدر مداوم عصبی و توی خودمم و همش هم بابت بهم ریختن هورمون هامه .. و اینکه نکنه چاق بشم؟من از اونایی هستم که هرچی میخورم چاق نمیشم این مدتم کلا که هیچی نمیتونم بخورم و اشتها ندارم ولی نکنه بعد دوره قرص ها چاق بشم‌‌؟😭

نه متاسفانه چون کنکوریم وقتی برای ورزش و.. روتین ندارم و دقیقا از وقتی وارد دبیرستان شدم این نامنظمی ...

عزیزم سلامتی ات مهم تره، بیشتر به خودت برس و سعی کن استرس ات و کمتر کنی. با دکترت صحبت کن پس فغعلن ببین چی میگه. 

انشاله تو درست هم موفق میشی. 

من ال دی میخورم خیلی عصبی میشم اما مشکل دیگه ای برام ایجاد نکرده