دخترزیباروو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 693 عنوان خونه تون همیشه تمیزه یانه 96 بازدید | 7 پست من ازدواج نکردم همیشه خیلی تنبل بودم و خونه مون معمولا ب هم ریختهگاهی مثلا اشپزی میکردم یایهو جوگیرمیشدم خونه رو حسابی تمیزمیکردمولی دوماهه کارای خونه آشپزی و... کامل بامنه خونه ام همیشه تمیزه حس خوبیه واقعا حس مفیدبودن دارم 1403/05/29 | 02:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تبریزگوزلی عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 9346 خب ببین خونه مون همیشه جارو برقی میکشیم گردگیری میکنیم و خلاصه برنامه هر روز اینهاما چون تابستونه و بیشتر موقع ها در بالکن بازه الان فرش و اینا یکم گرد و خاکه ی۲ ۳ هفته دیگه میشوریم الان نه زیاد تمیز نیست هرچقدر هم تمیز میکنیم همونه
_emily_ عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 6558 بهنظرم عادیه که خونه گاهی تمیز نباشه.حواست باشه خودت رو فرسوده نکنی با کار اضافی.خسته هم نباشی. روزگار همیشه بر یک قرار نمیماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام میشود و بهار میآید.
همخونه_بهار عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 4579 به دلیل وجود همسرم و دخترم که شلخته تشریف دارن هیچ وقت خونه ام تمیز نیست 🖤🖤🖤
takgoleeshgh عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 6620 من با کار زیاد کمردرد و پا درد گرفتم موقعیتی رو قضاوت نکن که تجربه اش نکردی ......
دخترزیباروو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 693 خب ببین خونه مون همیشه جارو برقی میکشیم گردگیری میکنیم و خلاصه برنامه هر روز اینهاما چون تابستونه و ... منم دوماهه خیلی تمیز شدم 😂هرچی برمیدارم سرجاش میزارمهردوسه روز جاروبرقی میکشم یه روز درمیونم گردگیرییه عمر اونقد تنبل بودم سختم بود از جام بلندشم یه ظرف بشورم الان سبک شدم انگارمیترسم دوباره شلخته شدم🥲
تبریزگوزلی عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 9346 منم دوماهه خیلی تمیز شدم 😂هرچی برمیدارم سرجاش میزارمهردوسه روز جاروبرقی میکشم یه روز درمیونم گردگ ... منم مثل تو یه روز مثل کوزت ام و دلم میخواد خونه رو بکوبم از نو بسازم یه روزم شده حتی یه لیوان و حوصلم نمیکشه بزارم رو سینکبازم خوبه دیگه تو به راه راست هدایت شدی/:
دخترزیباروو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 693 منم مثل تو یه روز مثل کوزت ام و دلم میخواد خونه رو بکوبم از نو بسازم یه روزم شده حتی یه لیوان و حو ... ن من یه عمر تنبل بودممثلا شاید ماهی یه جوگیر میشدم ک خونه رو تمیز کنمگاهییی هم این وسطا غذا درس میکردم