2777
2789
عنوان

کمک🥺 بگین مشکلم چیه

110 بازدید | 10 پست

من دانشجوام

میخاستم تابستون کلی کارکنم  ولی فقط اینکارارو کردم:

یه کم خوش گذروندم

بیشترکارای خونه بامنه و خونه تمیزز  غذا اماده ظرفارم میشورم (بیشتروقتل خونه کثیف بود غداگاهی   ظرفم کم میشستم) دوماهه تنبلی رو کم کردم

تواین دوماه ونیم   ۶۰۰صفحه کتاب خوندم 

گاهی ویدیو روانشناسی نگا میکنم 

دوتاسریال کره ای دیدم و ۵،۶ تاهم فیلم سینمایی نگا کردم     الان میگم کارخاصی نکردم میتونستم کلی کارمفید انجام بدم

نظرتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی مسابقه نیست. هر کی بیشتر کار انجام بده برنده نمیشه. رها کن چک لیستت رو. لذت ببر. استراحت کن. گاهی با لذت تمام هیچ کاری نکن. این کارایی که کردی واقعا زیادن یعنی یه دونه ش ممکنه هدف یک ساله یک آدم باشه. پس چیزی که باید درست کنی کمال‌گراییه. آدم میتونه بهترین باشه تو همه چی ولی هنوزم احساس کنه کافی نیست. 

نیکو صدام کنید❤️

زندگی مسابقه نیست. هر کی بیشتر کار انجام بده برنده نمیشه. رها کن چک لیستت رو. لذت ببر. استراحت کن. گ ...

چرامیگی کارزیادی کردم؟ مگه چی توبرنامم دیدی؟

البته براخودم جدیده  قبلا دائم توخونه کارنمیکردم و خیلی تنبل بودم  اما این دوماه تنبلی رو کنار گذاشتم

قبلا کتاب خون نبودم  و الان یه سال و نیمه کتاب خون شدم 

قبلا ویدیو روانشناسی  کمتر نگا میکردم

ازیه لحاظ راصیم  از یه لحاظم میگم کارای متفاوتی نکردم

هدف هم داده بودم ولی بیشترشو انجام ندادم

ببین به چی علافه داری  و انجام اون کار  بشدت حالت و خوب میکنه و به زندگیت هدف و معنا می بخشه برنامه بریز اون و انجام بده 

خودت و سرزنش نکن و از حالا شروع کن هنوز تابستونه 😉