2777
2789

صورت من چربه و اصلا روتین خلصی ندارم 

با صابون و فیس واش میشورم بعدشم آبرسان میزنم همین 

😍خدایا شکرت 😍

فوم شستوشو ژینو بایوتیک(پوستم مختلطه)

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه آرایش داشته باشم اول با میسلار کامل پاک میکنم جوری که یه ذره هم کرم رو پوستم نباشه بعد با شوینده مخصوص پوستم میشورم بعدش هم آبرسان و تموم 

'به جز قوم شوهر که ویرانگرند بنی آدم اعضای یکدیگرند' 

من پوستم خوبه خداروشکر و هیچوقتم از تونر و میسلار استفاده نکردم چون واقعا پوستو خراب میکنن

همیشه صورتمو با شوینده(دیپ سنس)تمیز میشورم و ایزسانمو هرشب قبل خواب میزنم

روحتو که بشناسی قلبت نمیشکنه /تورومیشناسم ارزشت بیشتره🤌🏻

من پوستم خوبه خداروشکر و هیچوقتم از تونر و میسلار استفاده نکردم چون واقعا پوستو خراب میکننهمیشه صورت ...

این شوینده ها که میگین به صورت آبه ؟؟ 

من صابون لایه بردار گرفتم ولی میگن پوستو خراب میکنه

😍خدایا شکرت 😍
این شوینده ها که میگین به صورت آبه ؟؟ من صابون لایه بردار گرفتم ولی میگن پوستو خراب میکنه

لایه بردار پوستو نازک و داغون میکنه

صورتتو همیشه تمیز با شوینده بشور با حوله  یا دستمال تمیز خشک کن رو بالشتیتو مرتب بشور بیوتی بلندر کسیو نزن صورتت و مرتب بشورش ضدافتابم مرتب بزن. راز پوست خوب همینع

روحتو که بشناسی قلبت نمیشکنه /تورومیشناسم ارزشت بیشتره🤌🏻