2777
2789
برای زنه نگرانم خودم‌زنم تنها کاری که تونستم بکنم این بود اما پلیس نیومد که

درکت میکنم چی میگی هیچکدوم از همسایه هاتون اهمیت ندادن نشونی از فامیل یا مادر پدر خانومه ندارید زنگ بزنی بهشون بسپری نگن شما تماس گرفتی بیان کمکشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محل قبلیمون،کوچه روبه رویی ما خیلی خلوت بود،طوری که ساقیا قشنگ اونجا میومدن مواد میدادن دست مشتری..چند بار از پشت پنجره دیدم که به پسر بچه۱۰_۱۱ساله مواد میفروشن..زنگ زدم نیومدن...فقط ادرس و رنگ لباس ساقی رو‌ میپرسیدن...بعد خبری نمیشد...تقریبا روزی سه چهار بار میدیدم اینا میان مواد رد و بدل میکنن‌ و میرن...انقدررررر بهشون زنگ زدم...انقدر بهشون توپیدم که چه اتفاقی باید بیفته که شما مامور بفرستید؟ که بالاخره یه روز یه ون پلیس اومد سر بزنگاه جمعشون کرد...

قاشق نشسته
درکت میکنم چی میگی هیچکدوم از همسایه هاتون اهمیت ندادن نشونی از فامیل یا مادر پدر خانومه ندارید زنگ ...

نه عزیز من اینجا غریبم حتی صداشون میاد نمیفهمم چی میگن شوهرم‌گفت خانوادگیه دخالت نکن اما خیلی زجه میزنه بدبخت شوهرش معتاده

[QUOTE=350199472]نه عزیز من اینجا غریبم حتی صداشون میاد نمیفهمم چی میگن شوهرم‌گفت خانوادگیه دخالت نکن اما 

ترقه مرقه پرت کنید تو کوچه غیر مستقیم نفهمن شمایین دعوای الکی راه بندازین بزارین حواسشون پرت شه آروم  اینم به نظرم یه راه حل یکجور حواسشونو پرت کنید