2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اصلا دینی نیست این ماجرا ک براش دعای قبل و بعد و نماز قبل خرید و غسل بعد خرید ساختین

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

نه مهم نیت دلته ایت الکرسی الان بخون برو چیزی که گرفی ی دست بگیر بگو اینو خریدم

منم حلقه بدل ست گرفم برگرده عشقم😍

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

من نمیدونم چرا اعتقادی ندارم ولی خیلی میخوام بدونم کسی تاثیر داشته براش ؟؟؟

والا امروز طلافروشیای شهرمون چنان شلوغ بود که فک میکردی دارن طلا خیرات مبدن

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)