2777
2789
عنوان

راهنمای گل وگیا گلدانی

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 25 پست
ما لبه بالکن گلدونای بزرگ گذاشتیم سرش کاغذی پایینش هم شمعدونی کاشتیم ، البته تابستون سفر بودیم خیلی ...

وای خیلی خشکلن عزیزم من حیاطم کوچیه دوس دارم پراز گلدون کنم

خیلی خوبه ما هم بالکنمون خیلی بزرگ نیس ولی هر وقت میبینم از توی حال کلی روحیم خوب میشه . توی خونه هم کلی گیاه گذاشتیم . شوهرم خوب بلده نگه داری کنه منم خیلی دوس دارم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما لبه بالکن گلدونای بزرگ گذاشتیم سرش کاغذی پایینش هم شمعدونی کاشتیم ، البته تابستون سفر بودیم خیلی ...

منم عاشق گل گیام ونیازبه راهنمایی وایده دارم    

اولش یه سری گلدون بزرگ بگیر که عمق داشته باشه مثل اینی که من دارم اونوقت میتونی گیاهای بلندتر هم بذاری . 

بعد هی کم کم گلدونای کوچولو گلای فصلی بذار  جلوی اون .بری گل فروشیا خودشون کلی راهنمایی میکنن . 

یه سری گلدون کوچیک دراز هم بگیر توش سبزی بکار من که جا و وقتشو نداشتم دیگه .راستی کدوم شهر هستی ؟ 

اولش یه سری گلدون بزرگ بگیر که عمق داشته باشه مثل اینی که من دارم اونوقت میتونی گیاهای بلندتر هم بذا ...

اطراف شیراز.عزیزم چن جا گل فروشی پرسیدم اما راهنمای خاصی نکرد گفت همه این گلا خوبه  بعد اینا رو دونش بگیرگ بکارم یا گل اماده بگیرم از گل فروشی.

اطراف شیراز.عزیزم چن جا گل فروشی پرسیدم اما راهنمای خاصی نکرد گفت همه این گلا خوبه    بعد ...

شیراز و اطرافش که عالیه . 

گلا رو خودشون رو بگیر از توی گلدون خودش در بیار بچین توی گلدون بزرگتر خودت ( باید خاکشو بخری واسه گلدون ) 

ولی واسه سبزی خوردن و اینا دونش رو بخر . 

شیراز و اطرافش که عالیه .  گلا رو خودشون رو بگیر از توی گلدون خودش در بیار بچین توی گلدون بزرگ ...

خاک خریدم اما گل اگه میشه و شما اعطلاعاتت بیشتره دونش بخرم بکارم.عزیزم اینجای ک ماهستیم هواگرمو خشکه

خاک خریدم اما گل اگه میشه و شما اعطلاعاتت بیشتره دونش بخرم بکارم.عزیزم اینجای ک ماهستیم هواگرمو خشکه

واسه گرم و خشک همین گلدون ما خوبه ، منم زیاد بلد نیستم بیشتر شوهرم بلده و پرسیدم گفت کاکتوس هم خوبه .منم جایی که زندگی میکنم گرمه و خشکه معمولن گاهی خیلی رطوبتی میشه . گلای ما هم روزی یه بار آب زیاد میدیم . خیلی خوب سرسبز میکنه خونه رو .