2777
2789
عنوان

کسایی که به پوستشون میرسن بیان

85 بازدید | 7 پست

دخترا شما برای اینکه جای جوشتون لک نشه 

و اینکه لک هاتون بره چیکار میکنید 

حس میکنم افتادم تو فاز لک زدن 

پوستم روشنه مشخص خیلی

وای منم جدیدا صورتم جوش میزنه جدیانه یعنی یه چندماهی میشه. الان چندتالک داره ازامشب کرم مخصوص دست ساز دکتردارم استفاده میکنم. صبح هاصابون گوگردمیزنم. بعدش ابرسان سیمپل. بعدشم مرطوب کننده کامان ضدافتابمم دکترژیلاست یه سرم ضدجوش چای هم دارم اونم ازفردااستفده میکنم پاکسازی هم 10روزی یه بار. 

ولی فک میکنم ازتغذیه مه زیادی غذاروچرب میکنم وپرخوری روغنمون هم حیوانیه فک کنم ازاونه ازفردادوباه میخوام باشگاه شروع کنم سوخت وسازم زیادبشه بلکه کلابه سلامتی واندام وپوست زیاداهمیت یدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضدآفتاب بی رنگ ، البته وقتایی که میری بیرون خیلی مهمه ، لک رو کامل از بین میبرهو البته شوینده و مرطو ...

مرطوب کننده که اصلا نمیزنم وحشت دارم از جوش 

چوت کوچکترین جوش جاش میمونه رو پوستم

شوینده هم ضدجوش زردچوبه نوتروژینا 

ضدافتابم بی رنگ لافارر 

مرطوب کننده که اصلا نمیزنم وحشت دارم از جوش چوت کوچکترین جوش جاش میمونه رو پوستمشوینده هم ضدجوش زردچ ...

ولی نزدن مرطوب کننده بیشتر باعث تولید چربی و بوجود اومدن جوش میشه به نظرم به یه متخصص خوب مراجعه کنید تا با توجه به نوع پوستتون یه شوینده و مرطوب کننده خوب بهتون بده ، من خودم از مرطوب کننده پوست چرب درمالیفت استفاده میکنم الان نزدیک دوساله ، که دکتر برام داده بود ، ضد آفتاب هم راسن بی رنگ ، که واقعا این نمونه ضدآفتاب برام جواب داد ، ولی میگم که بستگی به نوع پوستتون داره برای همه به یه شکل نیست ، من پوستم مختلطه که باید از محصولات مخصوص پوست چرب استفاده کنم