2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رفع نقص باشه بله زیبا میشه اما اگر افراطی انجام بدن جلوه جالبی نداره.

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

خانومای مدرن ، دانا ، با سیاست و باهوش . البته اگه تو دید نامحرم قرار نگیره و باعث لذت نشه، مث انواع جراحی های پیکر تراشی و تزریق چربی ب با.سن و سی.نه ،به نظرم اونایی که این عملهارو میکنن باید لباس بلند و گشاد تر بپوشن اما بهترین و درست ترین کار رو برای تداوم زندگی مشترکشون انجام میدم .

راستش خیلی‌ بد شده چهره ها زیبایی مصنوعی شده همه شبیه هم شدن معیار زیبایی برای همه یک نسخه سده و طبق اون عمل میکنن یا ژل میزننن ولی ب شخصه از دیدن صورت معمولی و نچرال خیلی لذت میبرم مثل دیدن یه منظره ی طبیعی بکر  ،و اعتماد ب نفسشون رو دوست دارم و فکر میکنم ب چیزی فراتر از اینا فکرمی‌کنن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

به بعضیا میاد به بعضیا نه

اینم که بگیم طرف عمل کرده و هنر نکرده خوشگل شده قبول ندارم! مگه زیبایی نچرال هنر خود طرفه؟

به نظرم تا جایی که افراط نشه و نیاز باشه عمل زیبایی بد نیست

کاربر مشهوری نیستم، ولی بعد دو سال و اندی برگشتم...😃
اگه زیاده روی نباشه مثلا خودشو شبیه صندلی دوچرخه نکنه اوکیم باهاش ، نظر شما در مورد نچرال ها چیه؟

ب نظرم نچرال با نچرال خیلی فرق داره، ببین الان علم پیشرفت کرده و ماباید قدر دان این باشیم که میتونیم جسممون رو طبق میل خودمون طراحی کنیم ، از این نعمت باید نهایت استفاده رو ببریم ، ببین مثلا یکی نچراله لب های خوش فرم اما کوچکی داره [میره عمل میکنه ک گندشون کنه ] اون صد در صد کار اشتباهی میکنه  اما یکی دیگه نچراله ولی فکش خیلی جلوعه و تمام زیبایی صورتش رو گرفته به نظرم عمل برای این ادم از واجباته یا عمل بینی برای اونایی که بینی بزرگی دارن واجبه