2821
2789
عنوان

تجربه افزایش قد

3634 بازدید | 47 پست

پسرم 17 سالمه 

قدم 173 هستش راضی نیستم از قدم

میخوام بلند تر بشم مثلا حد اقل 178 بشم عالیه 

من ورزش تغذیه خواب و این چیا رو مراعات میکنم

خواستم بگم راه و روشی هست بتونه قطعی قد رو افزایش بده مثلا قرص یا آمپول یا هر چی 

الان من نمیدونم صفحات رشدم بستس یا نه

کسی تجربشو داشته؟؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بسکتبال روزانه ۲ لیوان شیر بخور کنجد هم هر روز مشت مشت بخور سراغ آمپول نرو و اینجا از کسی نپرس هر ک ...

به جا بسکتبال میتونم طناب بزنم چون متاسفانه وقت باشگاه رو ندارم چون خودم بدنسازی میرم

با رادیو گرافی میفهمی ولی سنی نداری که صفحات رشدت بسته شه . تا ۱۷۸ هم میرسی حالا وقت داری ...والیبال ...

پدرم 175 هستش واقعا میتونم 178 بشم؟؟ خیلی خوب میشه اگه برسم

پدرم 175 هستش واقعا میتونم 178 بشم؟؟ خیلی خوب میشه اگه برسم

اره قد تا ۲۲ سالگی رشد میکنه 

تو اگه تمرینات برا قد انجام بدی حتما جواب میگیری 

من بابام ۱۷۰ قدشه داداشم۱۹۱/:

اره قد تا ۲۲ سالگی رشد میکنه تو اگه تمرینات برا قد انجام بدی حتما جواب میگیری من بابام ۱۷۰ قدشه دادا ...

خداحفظش کنه یه سوال داشتم از سر کنجکاوی توی چه سنی رسید به این قد و قد مامان هم بلند هست فک کنم درسته؟؟

خداحفظش کنه یه سوال داشتم از سر کنجکاوی توی چه سنی رسید به این قد و قد مامان هم بلند هست فک کنم درست ...

داداشم از ۵ سالگی کلاس بسکتبال می رفت بخاطر همین این همه رشد کرده بارفیکس هم کار میکنه تا حالا دکتر نرفته برا قدش

یکی از آشنا های ما سیناتروپین( اگر درست تایپ کرده باشم) زد ۱۵ سانت قد کشید 

هر آنچه که امروز داریم آرزوی دیروز ماست                                                                                            

به جا بسکتبال میتونم طناب بزنم چون متاسفانه وقت باشگاه رو ندارم چون خودم بدنسازی میرم

پرش. والیبال و بسکتبال

لبنیات

نری باختی

من هم قد خودتم قبلا رزمی کار بودم و والیبال بازی میکردم

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸