2777
2789
عنوان

عمل همورویید شش روز انجام داده

184 بازدید | 10 پست

چند روزه دوستم عمل همورویید انجام داده هم داخلی بوده هم خارجی به گفته دکترش وضعیتش اصلا خوب نبوده و به صورت سنتی یعنی بدون لیزر انجام داده روز ششم هست با اینکه دکترش قرص ملین بهش داده شکمش کار نمیکنه مایعات میخوره سوپ هم همین طور چندتا قرص هم بهش داده واسه درد و عفونت من الان بخاطر اینکه ازش مراقبت کنم پیشش هستم ولی کاری از دستم بر نمیاد لطفاً اگه میشه یک روش خوب برای اینکه شکمش روان بشه بگید دوستان🌺 که حداقل کمی از استرس و دردش و کم کنم ممنون 🌺❤️🌺

سلام من ۲۸ روز عمل کردم سنتی ،یه شربت لاکسی ژل برام نوشته دکتر  که شکمم خیلی روون کار می‌کنه به من گفت روزی سه تا شش قاشق ولی من بعد ناهار فقط دو تا قاشق میخورم همش میرم دسشویی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من ۲۸ روز عمل کردم سنتی ،یه شربت لاکسی ژل برام نوشته دکتر که شکمم خیلی روون کار می‌کنه به من گ ...

چه مشکلی داشتین عمل کردین من عذر میخوام بعد دفع مدفوع یه کوچولو از ردم میاد بیرون گاهی و با دست میدمش داخل خیلی درد داره ولی خونریزی ندارم قبلا گاهی داشتم

چه مشکلی داشتین عمل کردین من عذر میخوام بعد دفع مدفوع یه کوچولو از ردم میاد بیرون گاهی و با دست میدم ...

من پلیپ داخلی . پرولاپس روده و همورئید داشتم 

حتما برو دکتر شاید الان بسه با دارو حل بشه خدا کنه هیچ کس کارش به عمل نکشه😭