2777
2789

من خواب دیدم خارج از شهر تو ماشین شوهرخواهرم پشت فرمون تصادف کردیم با دو تا بچه بعدشم داخل شهرشوهرم پشت فرمون بود دوباره با دوتا بچه دبگه تصادف کردیم...رفتیم خونه مامانم همه خونواده و اشناها بودن مامانم از بیرون اومد( فوت کرده ) خیلی پریشون ناراحت حرص میخورد گفتم چی شد بگو اون بچه ها چی شدن؟ گف یکی ازون بچه ها که خارج شهر تصادف کردید با شوهر خواهرم مرده!!...منم خیلی ناراحت و ترسیده بودم به دامادمو شوهرم گفتیم اونا میخندیدن که انگار مهم نیس!!!!! بعدش اشناها اومدن مامانم تو همون حیاط لخت شد مردا همه رفتن تو و اشناهامون داشتن تو حیاط تن مامانمو میشستن و مامانم خیلی پریشون بود و حرص میخورد

خیلی نگرانم که تعبیرش چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاهرت بارداره؟

شاید کسی پشت سرمامانت بدمیگه یا خیرات نیار داره؟

هرچی هست مادرت نگرانتون هست براشون فاحه میخونم

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
خاهرت بارداره؟شاید کسی پشت سرمامانت بدمیگه یا خیرات نیار داره؟هرچی هست مادرت نگرانتون هست براشون فاح ...

نه باردار نداریم اگه هست هم من بی خبرم

ولی الان یادم اومد دیروز سر خاکش بودم یکم ازش گله کردم...بنظرت بخاطر همون بوده؟

نه باردار نداریم اگه هست هم من بی خبرمولی الان یادم اومد دیروز سر خاکش بودم یکم ازش گله کردم...بنظرت ...

اره شاید غمگینه ازاین که ناراحتت کرده ولی معمولا خوابی که داخل مثل حموم هست مثلا میگی فامیلا تنشو شستن اینجور مواقع شنیدم کیگن طرف تز گناه پاک شده ولی اینکه مادرتون پریشون بودن شاید بخاطر گله ی شما هست

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...