2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون تو دعوا بزنه همه وسیله های خونه رو بشکونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 46 پست

من که گریه کردم 

😐

یه ست ۶ تایی لیوان شیشه ای خیلییی خوشگل و شیک داشتم فقططط برای مهمونی های خاص 

شب قبلش مهمون داشتیم لیوانا رو دراورده بودم 

شسته بودم 

با شوهرم بحثم شد 

شوهرم بدجووور عصبانی شد 

زد زیر لیوانا

از شکست عشقی بدجور 🥲😂😂 انقددد گریه کردم برای لیوانا 

شوهرم چند روز بعدش عین همونو خرید اورد 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین کم نیار تو هم بشکن سکوت جواب نمی‌ده ادم خوب نمیشکنه ادم شر همش ازین هنرنمایی ها می‌کنه البته اگ ...

نه بابا اینجوری دعوا بالا میگیره پرت میکنن بهم بچه هم هس جنگ جهانی میشه آبروشونم میره تو دروهمسایه نباید به جایی رسوند که طرف مقابل دست به همچین کاری بزنه

شوهر من اوایل این کارو میکرد الان من این کارو میکنم😐

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

توام بزن بقیه وسایل رو بشکون.  بعدش برید وسیله تازه بخرید

تا راهکاری دیگر  بدرود

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
شوهر من طفلی عصبی بشه دستشو مشت میکنه چرت وپرت میگه حتی فش هم نمیده😂چه برسه چیزی بشکنه عمرا

شوهر منم عین اسب  تند تند راه میره توی خونه بعد از دعوا. مثلا خیلی کار واجبی داره  تند تند میره آشپزخونه بعد اتاق.  هی این مسیر رو طی میکنه. 😁

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...