2777
2789
زیارت قبول .چه خوب قیمتش .فکر کنم با تور بصرفه تره

سلامت باشی.آره واسه ما خوب بود.من قبلش چند تا آژانس مسافرتی رفتم قیمت شون مناسب نبود بالای چهار تومن بود اونم واسه دو شب و سه روز ،تا اینکه این تور زیارتی رو تو برنامه دیوار پیدا کردم کار های سفر رو غیرحضوری انجام دادم،مسئول تور هم آدمای خوبی بودند این چند روز که مشهد بودیم با ما در تماس بودند که کم و کسری نداشته باشیم 

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی عزیزم .یخورده اینکه الان شلوغه دو دلم

حرم صبح ها خلوت بود راحت میشد زیارت کرد ولی بعد از ظهر و شب شلوغ بود که اونم صف می‌بستند و میشد زیارت کرد.درسته الان نزدیک اربعین هست شلوغ تر میشه

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 
مرسی عزیزم بابت راهنمایی هاتون

اسی کجا خوبه برای زایمان؟

تاپیکه قفل شده بود اینجا میپرسم

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
اسی کجا خوبه برای زایمان؟تاپیکه قفل شده بود اینجا میپرسم

تو تهران که فکر کنم صارم بهترین باشه مادران و دی و گاندی هم خوبن تخصصی هستن دکترای خوبی دارن بازم مهم‌اینه دکتر خوب و دلسوز تو ابن بیمارستانا پیدا کرد و بعد رفت اونجا صارم خیلی خوبه

@مریداعشقم‍   

سلام عزیزدلم ببخشید مزاحمتون شدم . شما یه جا کامنت گذاشتید با سوره ی ( ق ) از زیر صفر به وضع عالی رسیدید ماشالله خدا بیشترشو بهتون بده انشالله . میخواستم بپرسم 

شما چندسال این سوره رو خوندی و روزی چندبار و اینکه تاثیرش از کی مشخص شد؟

میشه بپرسم رزق و روزی ک اورد درحد برکت پیدا کردن رزق و روزیتون یا مثلا اموال بزرگ؟

و اینکه محسوس بود بقیه ام چیزی بگن یا نه ؟

میخوام بدونم معجزه ام کرده برات؟🥺🌸

ببخشید سوالام زیادشد عزیزم ممنون میشم لطف کنی همرو جواب بدی 🙈 من دنبال خیلی سوره یا ذکر تحربه شده برای ثروت هستم 🥺 

@مریداعشقم‍ سلام عزیزدلم ببخشید مزاحمتون شدم . شما یه جا کامنت گذاشتید با سوره ی ( ق ) از زیر صفر ...

سلام عزیزم نه خواهش میکنم .والا تقریبا چند بار چله سوره ق رو خوندم همون که سه بار پشت سرهم بدون اینکه وسطش با کسی حرف بزنی و هر روز باید سر یک ساعت باشع .سخت بود ولی ساعتشو تنظیم کنی زیاد طول نمیکشه .خیلی برای ما خوب بود روی شغل همسرم خیلی تاثیر داشت دوتا قرارداد جدید  نوشت که الان نزدیک ده ساله همچنان هست کارش و مرتب سفارش میدن .سه چهارماه بعد ماشینش رو عوض کرد پول پیش خونه رو زیاد کردیم چند ماه بعدش طلا خریدن شروع شد طوری شد که برای پس انداز هر ماه طلا میخریدیم تا پارسال .این وسطا هم سفارشای ریز ریز برا کارش میاد برای ما خیلی خوب بود .از یه جایی هم شنیدم یه اقای مومی گفتن اگر یک ذکر براتون اثر نکرد یک ذکر دیگه رو چله بگیرین مثلا برای من چله یس واقعه ذاریات و از همه بهتر سوره ق بود ذکر هم صلوات و استغفار .ان شاءلله برا شما هم اثر کنه و مطمئن باش بالاخره اثر میکنه شاید طول بکشه مثلا چند ماه ولی حتمیه برا خود من چهار  ماه طول کشید  ولی واقعا اثر داشت توکل بر خدا کن ان شاءلله یا شغل خوب پر درامد یا اگه فروش دارین مشتریا زیاد میشن