سلام من میخواستم هر ماه یه مقدار از حقوقم رو پس انداز کنم به نظر شما هر ماه یه مقدار طلا اب شده یا دست دوم بگیرم یا دلار یا قرعه کشی شرکت کنم یه جا چند تیکه طلا بزرگ تر بگیرم؟
قطعن طلا ...اب شده یا دسته دوم فرقی نداره فقط طلا باشه
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
طلا آب شده فکر نکنم مبلغ کم بدن کفش ۳۰/۴۰ تومن میشه
#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||
سوال منم هستبین طلا و سکه پارسیان کودوم بصرفه تره؟
سکه پارسیان جدیدن بی اعتبار شدن ...اگه میخرین هم ۶ ضلعی شو نخرین که فقط الیاژ طلا نداره
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اونهم از جای مطمئن بخرین ...تو اخبار گفت الان سکه ها بی اعتبار شدن