2777
2789

احساس ششمم بهم دروغ نمیگه اما من میدونم‌ ی ریگی زیر کفشش هست... الکی تظاهر میکنه به دوست داشتنم بعد مثلا سرم شیره میماله ی‌کارایی میکنه. نه میزاره با دوستام ارتباط بگیرم نه با کار‌کردنم موافقه‌ شرط ازدواجمون هم دانشگاه رفتنم بود که اقا الان زیرش زد و نمیزاره درس بخونم دارم خفه میشم زندگیم شده فقط جوری رفتار کردن که آقا ناراحت نشه مادرو پدرمم با اونن هر چی میگم میگن تو باید مطیع شوهرت باشی دارم افسرده میشم . 

رمز کارتاشو تاریخ تولد ۱۳۷۱ گذاشته نمیدونم تولد کیه میپرسم میگه همینطور گذاشتمش :/ در حالی که تولدش ۶۷ و تولد من ۸۰ اصلا با عقل جور درنمیاد.

حس میکنم داره بهم خیانت میکنه . چون منو محدود میکنه ولی خودش خیلی خوب با زنا صحبت میکنه وقتی هم بهش میگم خوشم نمیاد راحت باشی با خانما میگه من فقط تو رو دوست دارم این در حالیه که من با داداشاش هم نمیتونم خیلی صحبت کنم

فکر بد نکن بابا چه ربطی داره اخه اینایی که گفتی به خیلنت ولی سعی کن اروم اروم ارتباط بگیری با بقیه ا ...

عزیز من وقتی منو محدود کرده ولی خودش تا ۱۲ شب بیرونه محبتش سطحیه معلومه‌که فقط میخواد منو ساکت کنه... بعد میبینم اس ام اس رد و بدل میکنه با بقیه می‌خوام ببینم اخم و تخم میکنه ... من گوشیم زنگ بخوره هزار بار میپرسه کی بهت زنگ زد چی میخواد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر بد نکن بابا چه ربطی داره اخه اینایی که گفتی به خیلنت ولی سعی کن اروم اروم ارتباط بگیری با بقیه ا ...

خودش اجازه نمیده صحبت کنم با کسی . با مرد وقتی صحبت میکنم میبینمش اخم‌ میکنه بعد دعوام میکنه چرا حرف میزنی چرا اینطور میگی ... ناراحتم کردی‌.. و از این حرفا .‌

بهم گفت دور دوستاتو خط بزن منم گفتم اوکی... وقتی من تو خونه تنهام مادرشو میفرسته پیشم که مبادا برم بیرون :/

خودش اجازه نمیده صحبت کنم با کسی . با مرد وقتی صحبت میکنم میبینمش اخم‌ میکنه بعد دعوام میکنه چرا حرف ...

به ناراحتیش اهمیت نده وقتی به ناراحتیت اهمیت نمیده بگو منم ماراحتم وقتی میری بادوستات بیرون محبت خونه رو زیاد کن غذاهای مورد علاقشو بپز به خودت جذبش کن تابیرون نره

کاربری دست دونفر