2777
2789
عنوان

يه نصيحت بكنم بهتون

106 بازدید | 8 پست

تروخداااا تروخدااااا هيچي از زندگي پدر مادرتون خواهرتون خالتون عمتون به شوهر يا دوست پسرتون نگيد حتي كوچك ترين مسله تروخداااا نگين درسته همدم شماس يا هر چي اما نگيد بهش ديشب شوهر من از همه حرفايي كه گفتم بهش اين مدت سواستفاده كرد توي دعوا كاش لال ميشدم كاااش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم خواهرم مهرشو گذاشته اجرا مامانم اینا گفتن نذار شوهرت بفهمه با اینکه داماد دیگه مون در جریانه . منم گفتم داماد با داماد چه فرقی داره ! چون خیلی هم ناراحت بودم شوهرم فهمید خبریه منم جریان رو بهش گفتم ، بعد امروز تریپ خیرخواهانه برداشته زنگ زده به دامادمون که مثلا در جریانم مشکل داری کمکی از دستم برمیاد !!!!!

فک کن ! بهش گفته بودم حرفی نزن !

کاش نمی گفتم بهش

بعد از ۱۵ سال زندگی مشترک امروز قسم خوردم دیگه هیچچچچی از خانواده م نگم بهش

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

درکت میکنم،اما شریک زندگی نباید اینطور باشه،اگه همسرم بامن این رفتارو کنه،مرده و زندشو میارم جلو چشم ...

همسرم كلا ادم تنديه من با اين موضوع كنار اومدم كامل از اول دوستيمون اخلاقش رو ميدونستم يه بار سر موضوعي بهش گفتم عجب چند روز بحث داشتيم كه چرا گفتي عجب موقعي كه ميخواستم ازدواج كنم مادرم گفت نميتوني با اين اخلاق بسازي گفتم اخلاقش مهم نيست دوسم داره منم باهاش كنار ميام و كنار هم اومدم اما مراعات ميكردم نميگفتم خيلي چيزارر بعضي چيزارو خودش ميفهميد يا خود خانوادم بهش ميگفتن اما انتظار نداشتم اين رفتارو و جالب اينجاست با اين همه تفاسير خودم معذرت خواهي كردم و اون هم گفت اشكالي نداره اون معذرت خواهي نكرد 

چيكار كنم ؟ من يه بحثي رو باز كردم اونم گفتم تو كه خالت فلان و…

توعم چیزی به روش نیار بگو خجالت بکش 

ادم سفره دلشو پیشت باز میکنه به صورت ادم نمیکوبه 

از این به بعد هیچی بهت نمیگم از اولش اگ میدونستم قراره اینجوری کنی نمیگفتم فک میکردم عاقلی فعلان 

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
همسرم كلا ادم تنديه من با اين موضوع كنار اومدم كامل از اول دوستيمون اخلاقش رو ميدونستم يه بار سر موض ...

هرطور صلاح میدونی،اما حواست باشه در عین حال که کنار میای،این مسائل توی وجودت روی هم تل انبار نشه که عواقب خیلی بدی داره