29mahbanooo مدیر عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 1181 عنوان سلام خانوماییک بچه دارن و جدا شدن میشه بیاید صحبت کنیم | مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 30 پست سلام من دو تا بچه دارم داره دو ماه میشه همسرم بیرون کرده منو از خونه و مراحل جدایی هستیم تا دلتون بخواد بلا سرم آورده بچه هامو بر میدارم جای تمام حق و حقوقمبنظرتون میشه ساخت آینده رو؟میشه تحمل کرد؟میشه تجربه تون رو بگید من خیلی میترسم از بعد طلاق شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب! 1403/05/28 | 21:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
angelllm عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 5584 گفته نفقه میده برای بچه ها منزل پدرم هستم الان و باید برم سرکار قطعا من نمیخوام جدا بشم ولی اون اصل ... نفقه دو تا بچه چقدر هست ؟
m_z1401 عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 1608 اگر بدونی چ بلاهایی سرم آورده همین ک زنده موندم معجزه س دلم خیلی برای بچه هام میسوزهمن ۱۴ سال صبوری ... اون زنیکه میشه تاوان تمام گناهاش ببین کی و کجا بهت گفتم
29mahbanooo مدیر استارتر عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 1181 اگه بچه هات نباشن میتونی دوباره ازدواج کنی بدون بچه هام میمیرم اصلا ب ازدواج فکر نمیکنم ولی الان منزل پدرم هم معذبم دارم دق میکنم از این حالی ک داریم اصلا نمیتونم آروم بشم خیلی بد کرد بامن شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!
m_z1401 عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 1608 نه عزیزم ن شاغل نهیچ پشتوانه ای همسر نمیخواد زندگی کنه گویا زیر سرش بلند شده از نزدیکانش گفتن با خا ... چرا نمیری ابروی اون زنیکه رو ببری و پیش شوهرش رسواش کنی؟
29mahbanooo مدیر استارتر عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 1181 علت جدا شدنش چیه؟ خیانت؟ سابقه لاس زدن و وقت گذرانی ک داشت ولی همش میگفت کاریه منو از خونه بیرون کرددست ب خودکشی زد نگو همش فیلم بود من برم بیرون و طلاق بگیرم از فامیلش گفتن با زن متاهل رابطه داره شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!
29mahbanooo مدیر استارتر عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 1181 نفقه دو تا بچه چقدر هست ؟ نمیدونم عزیزم هنوز دادگاه مشخص نشده فکر نکنم خیلی باشه 😔 شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!
m_z1401 عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 1608 سابقه لاس زدن و وقت گذرانی ک داشت ولی همش میگفت کاریه منو از خونه بیرون کرددست ب خودکشی زد نگو همش ... خدا ازشون نگذره
29mahbanooo مدیر استارتر عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 1181 اون زنیکه میشه تاوان تمام گناهاش ببین کی و کجا بهت گفتم خدا نگذره ازشون آتیش ب زندگی شون بیفته بچه های من آواره شدن این وسط شب و روز و زندگی م داغون شد مرد اینهمه بی غیرت میشه بخاطر یکی دیگه زن و بچش رو از خونه بیرون کنه آخه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!
29mahbanooo مدیر استارتر عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 1181 چرا نمیری ابروی اون زنیکه رو ببری و پیش شوهرش رسواش کنی؟ از کجا پیدا کنم خط و گوشی جدا داشت بی غیرت اینم از نزدیکانش ب گوشم رسیده ک با کسیه کوچیکترین حرفی بزنم بچه هامو میبره اصلا نمیخوام کاری کنم تا حضانت شونو بگیرم بچه هام و زیر دست همچین بی غیرتی نمیتونم بذارم شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!
نداخانم عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 18617 گفته نفقه میده برای بچه ها منزل پدرم هستم الان و باید برم سرکار قطعا من نمیخوام جدا بشم ولی اون اصل ... اون بچه ها رو میخواد نگه داره یا نه؟
29mahbanooo مدیر استارتر عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 1181 اون بچه ها رو میخواد نگه داره یا نه؟ فعلا اهرم ش برای گذشتن از حق و حقوق و گرفتن طلاق بچه هان ولی من اصلا نمیخوام بچه هامو بدم بهش شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!
نداخانم عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 18617 فعلا اهرم ش برای گذشتن از حق و حقوق و گرفتن طلاق بچه هان ولی من اصلا نمیخوام بچه هامو بدم بهش نفقه رو بگیر
m_z1401 عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 1608 خدا نگذره ازشون آتیش ب زندگی شون بیفته بچه های من آواره شدن این وسط شب و روز و زندگی م داغون شد مرد ... اره من زیاد سراغ دارم دنیای خیلی کثیف و نامردی شده
m_z1401 عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 1608 از کجا پیدا کنم خط و گوشی جدا داشت بی غیرت اینم از نزدیکانش ب گوشم رسیده ک با کسیه کوچیکترین حرفی بز ... نمیتونی تعقیبش کنین چند روز یا کسی رو بفرستین دنبالش
29mahbanooo مدیر استارتر عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 1181 نمیتونی تعقیبش کنین چند روز یا کسی رو بفرستین دنبالش یک حیوونیه امروز جلسه آخر مشاوره بود گفتم میدونم با کسی هستی گرفت کتک زد باید ثابت کنی تو خیابون مثل سگ افتاد ب جونم شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!