2777
2789
عنوان

خانوما بیاید با همسرم دعوام شد

317 بازدید | 16 پست

اینو بگم قراره دو هفته دیگه عقد کنیم ،دیگه منم گفتم بزار قبل عقد بهش بگم راجب پول تو جیبی ببینم نظرش چیه میخواد چقدر بده نکته بگم اول اینکه نیاید بگید چرا ازش میخوای پول بگیری خودت کار کن چون خانه دارم دوما هر شوهری باید به زنش حتی اگرم سرکار میره پول بده

دوما خسیس نیست همیشه خرج کرده ولی تاحالا نشده من چیزی ازش بخوام خودش خریده (حس میکنم ازوناس که میگه هر موقع عشقم بکشه برات چیز میخرم)

هیچی خلاصه صحبت کردیم آقا بهش برخورد گفت تو چرا داری این حرفو میزنی حتی بتم پول نمیدادم نباید حرف میزدی 

باید میرفتی از بابات میگرفتی بم برخورد و ….

شاید من ماهی به تو یک دو تمن بدم شایدم پنج شایدم ندم

گفتم خو تو شوهر منی یعنی چی 

نمیدونم چیکار کنم 

حالا سرد باهام حرف میزنیم به نظرتون دیگه هیچی نگم باز؟تا بعد عقد مون پول خواستم بگم یا قبل عقد بگم تکلیفو روشن کن برام

همینه دیگه این آدم

اگه تحملشو داری باهاش ازدواج کن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من چ ساده بودم روم نمیشد قبل عقد این حرفا رو بزنم. چ دخترا زرنگ شدن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

وای من چ ساده بودم روم نمیشد قبل عقد این حرفا رو بزنم. چ دخترا زرنگ شدن

عزیزم این حق یه زنه باید داشته باشه ما خانوما مشکل اینه انقدر خودمون رو دست کم گرفتیم این آقا ها اینجور میکنن

اگه همه دخترا مثل من حرف میزدن یه چیز عادی میشد 

دیگه مثلا همسر من وقتی من این حرف رو میزدم قاطی نمیکرد یا شوک نمیشد 

وظیفه س وظیفه 

من نخوام برام خرج کنه بگم اشکال نداره پولاشو جمع کنه از یه جا دیگه خرج میکنه پس این پول برا من خرج بشه بهتره

نه دیگه درموردش صحبت نکن که بی مزه میشه و شنیدنش براش عادی..

پس چیکار کنم ؟

چون خانواده م هم میگن بعد عقد خرجت با اونه نه ما گیر کردم چطور بهش بفهمونم بهم پول بده