2777
2789
عنوان

کودکستان آرامه بدنرین مهدکودک

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 25 پست
قربون مهد پسرماگه یه نقطه خط و خش رو بچه بیفته انقدر عذر خواهی میکنن زنگ میزننتازه مهد شونم پره دورب ...

شما از اونایی هستی که یکی میاد میگه شوهرم‌کتکم میزنه،میگی قربون شوهرم برم منو میپرسته😐

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما از اونایی هستی که یکی میاد میگه شوهرم‌کتکم میزنه،میگی قربون شوهرم برم منو میپرسته😐

نه واقعا بخاطر مهد استرس گرفتم

بعد سعی کردم خوشبینانه فکر کنم😑

چون دخترم از 6ماهگی مهد میرفت 

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

ی مهد بینهایت داغون با مدیریت بی اعصاب و روانی با خواهرش که جفتشون مثل همن بنام خانم مریم ماپار بچه منو خودشون با رفتار اشتباه از مهد ترسووندن و بچه من از یک ماه فقط یک هفته رفت بقیه پول را که پس ندادن هیچ حتی لوپ لوپ نویی که برای بچم خریده بودم و قرار بود بدن بچم به دروغ گفتن انداختن دور و ندادن دزد دزدن 

سلام  عزیزم  خوبي  خيلي  متاسف شدم‌  از ديدن  اين  تاپيک  اميدوارم  پسرتون  هميشه  سلامت  باشه  من هم ساکن منطقه ۲۲ام  می‌خواستم  بدونم  شما اطلاعاتي  از مدارس‌  غیر دولتی‌  دارید؟

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹