2777
2789
عنوان

کار مناسب پاره وقت

841 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها

راستش من ۱۸ سالمه و احتمالا امسال برم دانشگاه...ولی واقعا به به شغل نیاز دارم...من پدرم کارگره و امروز یه چیزی میخواستم بخرم اندازه ی ۳۰۰ هزار تومن پول نداشت تو کارتش... و راستش منم عذاب وجدان میگیرم که هر سری بخوام پول بگیرم ازش

از طرفی با کار کردنمم مخالفن...شما کار سبکی پیشنهاد ندارید که تو خونه بشه انجام داد؟

یا مثلا تدریس...من فیزیکم خیلی خوبه تو‌کنکورمم ۸۰ زدم نمره‌مم ۲۰ بود...چجوری باید واسه تدریسش به اموزشگاها درخواست بدم...؟

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

تاپیک نی نی سایت رو میزارم شاید به کارت بیاد عزیزم

. کپی

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشن
اگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️
» نمایندگی  فروش محصولات مراقبتی پوست و مو و آرایشی برند تراستTRUST🇨🇭
»میتونیم با هم همکاری داشته باشیم. (بدون سرمایه)
»کلاس های آنلاین رایگان تخصصی پوست و مو_ آموزش فروش_کلاس های انگیزشی و پشتیبابی همیشگی حامیان توسط اساتید مطرح
میتونی به درآمد برسی و کسب درآمد کنی
🤌🏻حتی با خرید سبد محصولی خانواده ات در ماه هم از پورسانت بهره میبری
#این یک بیزینس با درآمد تصاعدی هست
«از لحاظ رضایت مطمئن باش که محصولات تراست با کیفیت بالا و رضایت بالینی۱۰۰٪ داره
»تحت لیسانس لوزان سوییس_دارای معتبرترین استاندارد کیفی جهان؛دارای سیب سلامت......و بدون سولفات بدون فلوراید بدون پارابن و بدون آلومینیوم و گیاهی..💫
شامپو ها و ماسک  بدون سولفات
روغن های پوستی و مو
ضدآفتاب های حاوی کلاژن و هیالورونیک اسید
مام رول های بدون آلومینیوم
بادی میست ها با ماندگاری۴۸ساعته
صابون های درمانی(ضد جوش_چروک_اسکار_,,,
دی دی کرم سی سی کرم های آرایشی
مرطوب کننده و آبرسان
لیفت کننده های صورت(کلاژن،رتینول)
سرم مو و پوستی ووو..
@trust.vahdan  »     👈🏻 روبینو & روبیکا    @trustisho
💌منتظر همکاری با شما(فروش & نماینده فروش ) هستم.    اگر دنبال پیشرفتی❣️

🫂تاپیک های با ارزش رو دریابیم💌                                    پشت هر تاپیکی قلبی می تپه❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دبیر های فیزیک اموزشگاه ها هماهنگ کن شرایطتو توضیح بده پشتبان باش بعدش کم کم بین بچه ها معرفی میش ...

از طریق قلمچیم میشه اقدام کرد؟

چون شنیدم یه سری اونجا کلاس گذاشتن

امروز شترم، کاملا کینه‌ای