2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هنوز منتظرم معجزه اتفاق بیفته

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

من یا یکی آقایی دوست بودمو. یکهو یکی از اقوام اینو فهمید و تهدید های خیلی بدی منو کرد و حرف های خیلی بدی زد و من سه سال تمام کابوس این فامیلمون رو میدیدم بعد ی روز رفتم ی دفترچه گرفتم توش نوشتن خدایا من میخوام تغییر کنم اما این آدم منو اذیت میشه ب راهی ک خودت میدونی اینو درست کن دست از سر من برداره 

من راهی نمیدونم دیگ از دستم بر نمیاد تو کاری بکن

بعد دو سه ماه این آقا نبود یوهو اومد خونمون دیگ گفتم کار تمومه حتی سلام ندادم مامانم اینا گفتن چرا سلام ندادی و من داشتم میمردم ک ب پدرم بگه چی میشه یکهو گبت بیا بریم تو اتاق مامانم بابام تعجب کردن 

یکهو گفت من دیگ کاریت ندارم ازم نترس همه چی تموم شو

یکهو نمیدونم چ جوری شد و خدا چ جوری اینو آدم کرد

وقتی در حد زیر زیر صفر شروع کردیم من وهمسرم.. خیلی نارا حت بودم ودروغ چرا ناامید.. یهو کمی بهتر شدیم فقط خدا تاب امروز کمکمون کرده ورهامون نکرده

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

این فامیلمون هر روز بهم میگه هرزه فلان و بهمان تو ب مردا میدی و اینو اما یکهو درست شد نمیدونم چی شد و چطور شد سه سال تمام زجر کشیدم یکهو ب طرز عجیبی دست از سرم برداشت

خواهرم وقتی ۳ سالش بود آنفولانزا گرفت و دو هفته بود ک هر دکتری می‌بردیم هر دارویی ک میدادن خوب ک نمیشد هیچ بدترم میشد 

تا اینکه یه شب تشنج کرد و بردیمش بیمارستان بستریش کردن ریه هاش خیییلی درگیر شده بود و دکترا امیدی نداشتن سه هفته بیمارستان بستری بود و کار ماهم همش دعا کردن بود 

خداروشکر خوب شد و بنظر من این واقعا یه معجزه بود