2777
2789
عنوان

زخم دهانه رحم

355 بازدید | 7 پست

مرداد رفتم دکتر زنان برا چکاب قبل بارداری معاینه کرد گفت عفونت نداری ولی زخم داری،بهشون گفتم جلسه قبلی که قرص ازیترومایسین و.... داده بودید معده ام بهم ریخت به خاط همین واسه زخمم کلی امپول پنیسیلین و جینتامایسین دادو چند تا پماد واژینال و گفت همزمان با کرم واژینال میتونی اقدامم داشته باشی ،اینقدرم دکتر بد اخلاقی بود نذاشت سوال بپرسم،منم بعد اینکه دیدم اینهمه امپول نوشته بیخیال مصرفش شدم اخه به دکترمم دیگه اعتماد نداشتم مرداد و شهریور رو بدون درمان اقدام کردم برا بارداری و نتیجه نگرفتم از یه دکتر خوب واسه 22 مهر وقت گرفتم فک نکنم مهر ماه با زخمم بتونم اقدام داشته باشم ،به نظرتون امپولها و کرم واژینال رو مصرف کنم که تا 22 مهر بهتر شده باشم اخه میترسم کل ابان ماهم واسه درمان بره شما بودید چی کار میکردید؟ اخه من پلی کیستیکم هستم

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم قبل از اقدام زخم داشتم رفتم دکتر برام فریز کرد یکم درد داشت اما دیگه راحت شدم حتما با دک ...

من دو سال پیش فریز کردم فایده ای نداشت

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\

جنتامایسین رومامان من استفاده کرد.روشنواییش اثرگذاشت.ولی اگه پزشکتون براتون تجویز کرده حتما آزمایشات لازم رو انجام داده و براتون تجویز کرده.

دربدترين روزها،اميدوارباش.هميشه زيباترين باران ازسياهترين ابرمي بارد...