2777
2789
عنوان

قرمه سبزي ٢

181 بازدید | 15 پست

😬😁سلام می‌شه قلقاتون رو برای یه قرمه سبزی خوش‌مزه بگین؟❤️

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

سبزی قورمه باید با شعله ی خیلی کم آروم تفت بخوره ممکنه ۵ ساعت زمان ببره تا خوب خوب سرخ بشه 

قورمه سبزی رو یک بار آب روش بریز و دیگه حین پخت آب اضافش نکن

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبزی رو با روغن زیاد سرخ میکنم انقدری که قشنگ تیره بشه 

آب قلم هم تو فریزر بسته بندی کردم از اون هم میندازم داخل خورشت 

بعد من پودر چاشنی قرمه و قیمه هاتی کارا میخرم همیشه نصف قاشق غذاخوری میریزم تو خورشت هام خیلی خوشمزه می‌کنه 

سبزی رو که خواستی سرخ کنی اول بدون روغن بزار رو شعله تا کاملا آبش تبخیر بشه بعد روغن بریز قشنگ سرخش کن.لیمو هم هسته هاشو دربیار بریز توش آخر سر چند قطره آبلیمو بریز تو قرمه سبزیت مزشو عالی می‌کنه شیرینی سبزی رو میگیره 

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی ، صفر میشی
آخر سر یه قاشق رب گوجه و رب انار بهش بزن.سبزی خشک ریحون بریز توش

رب انار خوش طعمش میکنه؟

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
نه من امتحان کردم طعمشو عوض کرد فقط خورشت رو تیره و غلیظ می‌کنه همین

طعمش بدشد؟

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
سبزی رو که خواستی سرخ کنی اول بدون روغن بزار رو شعله تا کاملا آبش تبخیر بشه بعد روغن بریز قشنگ سرخش ...

منم دقیقا سبزی رو اول بدون روغن اب شو میگیرم بعد با روغن مزارم حسابی سرخ بشه

ماهیچ وقت پولدار نبودیم،ولی هیچ پولداری اندازه ما خرج خودش نکرده😉
رب انار خوش طعمش میکنه؟

رنگ قرمه سبزی رو یه جوری می‌کنه بنظر من هر رب یا آلوچه ای نیاز نیست قرمه سبزی فقط خورد کردن و سرخ کردن سبزی مهمه چاشنی فقط لیمو عمانی ادویه زردچوبه با فلفل سیاه

ماهیچ وقت پولدار نبودیم،ولی هیچ پولداری اندازه ما خرج خودش نکرده😉
منم دقیقا سبزی رو اول بدون روغن اب شو میگیرم بعد با روغن مزارم حسابی سرخ بشه

اینجوری خیلی عالی میشه آب سبزی داخلش موندنی سبزی حالت لجنی پیدا می‌کنه 

اما آبش خشک میشه بعد روغن میریزی قشنگ دون دون میشه سبزی ها