2777
2789
عنوان

بیاید با هم رژیم بگیریم برای لاغری

110 بازدید | 13 پست

گروه لاغری روبیکا فست کالری شماری سالم خوری 

خواستید ب ای دیم پیام بدید اددتون کنم @ava3459

بیهوده متاز، مقصد خاک است....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما کی هستید کی دعوا داشت

عزیزم همش دعواداشتن ی هفته توی گروه بودم زدم بیرون یامیان میگن ماامروز رو خراب کردیم از فردا شروع میکنیم

هرکس خودش رژیم بگیره راحت تره

تازه سوال هم میپرسیدم جواب نمیدادن فقط خودشون چند نفری ک همدیگه رومیشناسن جواب همدیگه رومیدادن

عزیزم همش دعواداشتن ی هفته توی گروه بودم زدم بیرون یامیان میگن ماامروز رو خراب کردیم از فردا شروع می ...

موفق باشی گلم😘😘نمی‌دونم والا دعوا سر چی بوده

بیهوده متاز، مقصد خاک است....

سلام هنوز گروه برای لاغری دارین شما 

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کن