2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیاقت یه همچین کلاسایی رو ندارید.شماها فقط تو زندگیتون دادن رو بهتون آموزش دادن که فقط برید بدید

نه عزیزم اون شغل تو هست قبلاً هم که تاپیک زده بودی خود ارضایی می‌کنی و عاشق یه پسرشدی که بهت محل نمیزاره و از کار جوابت کرده 

پس میشناسند که می‌دونم نه استعداد تدریس داری نه اخلاقیات

گوه عمه ی خودت رو بخور لطفا😁

چقدر عقده داری 

چون می‌شناختیم عرضه تدریس نداری و ثبات دیدم تدریس هات رو برای همین اینجوری گفتم فساد اخلاقی هم که داری 

با چهار تا کاربری تبلیغ می‌کنی بلکه یکی گول بخوره بعد میگی ما لیاقت نداریم 😂😂😂

نه عزیزم اون شغل تو هست قبلاً هم که تاپیک زده بودی خود ارضایی می‌کنی و عاشق یه پسرشدی که بهت محل نمی ...

گوه خوریش به تو نیومده

اون که شغل خانوادگیته نه کار من  

نه عزیزم اون شغل تو هست قبلاً هم که تاپیک زده بودی خود ارضایی می‌کنی و عاشق یه پسرشدی که بهت محل نمی ...

تو رو می شناسمت من 

اگه شجاعی به اکانت اصلیت بیا 😂😂😂

قبلا خیلی تو همین سایت ریدم بهت بدجوررر سوختی نه ؟؟؟

هنوز می سوخه ؟؟؟🤣🤣🤣

بیار پماد بزنم برااااات

به کوری چشمت که ترشیده هستی و البته کارت دادن به این و اونه. من ۳ ساله شوهر دارم 

تا چشم ترشیده هایی مثل تو در بیاد

چقدر عقده داری چون می‌شناختیم عرضه تدریس نداری و ثبات دیدم تدریس هات رو برای همین اینجوری گفتم فساد ...

چه قدرم که پیگیر منی 😍😍😍 عاشقم شدیا

بخور بخور تا میتونی گوه من و زندگیمو بخور نوش جووووووونت 🤣🤣🤣

به کوری چشمت که ترشیده هستی و البته کارت دادن به این و اونه. من ۳ ساله شوهر دارم تا چشم ترشیده هایی ...

ترشیده ؟ کجا بزرگ شدی که اینجوری حرف میزنی 😂😂

سه ساله شوهر درب پسر چرا تاپیک خود ارضایی میزنی و میگی پسره تو رو از محل کارت انداخته بیرون و امید داری بیاد خواستکاریت😂😂😂

میخوای هر چهار تا کاربریت رو تگ کنم 😂😂

تو برو فعلا به پسرای مردم بده نسوز 😂😂😂

عزیزم اون شغل تو هست احتمالا آنقدر بهت این لقب رو دادن که هر کی باهات مخالفت کنه سریع تو ذهنت این توهین ها میاد 

چون آنقدر بهت گفتن ملکه ذهنت شده 😂😂😂

راستی بزار تاپیک خود ارضاییت رو هم بزارم 

ترشیده ؟ کجا بزرگ شدی که اینجوری حرف میزنی 😂😂سه ساله شوهر درب پسر چرا تاپیک خود ارضایی میزنی و میگ ...

تگ کنی خیلی خوشحال میشم😍😍😍چون می فهمم به قدری سوزوندمت که اینقدر پیگیرمی که چیکار میکنم چیکار نمیکنم

😂ادم خود ارضایی کنه خیلی بهتره ازینکه مثل تو خانواده ات هر شب زیر یکی باشه🤣🤣🤣🤣