om_narges مدیر استارتر عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 1164 عنوان آموزش رایگان زبان انگلیسی 537 بازدید | 61 پست نذر حضرت عباس علیه السلام۰۹۳۳۴۸۳۱۰۷۵ 1403/05/28 | 17:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
om_narges مدیر استارتر عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 1164 بدرد عمه گرامی میخوره گوه عمه ی خودت رو بخور لطفا😁
om_narges مدیر استارتر عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 1164 بدرد عمه گرامی میخوره لیاقت یه همچین کلاسایی رو ندارید.شماها فقط تو زندگیتون دادن رو بهتون آموزش دادن که فقط برید بدید
alllliiiiyyyyeh عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 2407 لیاقت یه همچین کلاسایی رو ندارید.شماها فقط تو زندگیتون دادن رو بهتون آموزش دادن که فقط برید بدید نه عزیزم اون شغل تو هست قبلاً هم که تاپیک زده بودی خود ارضایی میکنی و عاشق یه پسرشدی که بهت محل نمیزاره و از کار جوابت کرده پس میشناسند که میدونم نه استعداد تدریس داری نه اخلاقیات
alllliiiiyyyyeh عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 2407 گوه عمه ی خودت رو بخور لطفا😁 چقدر عقده داری چون میشناختیم عرضه تدریس نداری و ثبات دیدم تدریس هات رو برای همین اینجوری گفتم فساد اخلاقی هم که داری با چهار تا کاربری تبلیغ میکنی بلکه یکی گول بخوره بعد میگی ما لیاقت نداریم 😂😂😂
om_narges مدیر استارتر عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 1164 نه عزیزم اون شغل تو هست قبلاً هم که تاپیک زده بودی خود ارضایی میکنی و عاشق یه پسرشدی که بهت محل نمی ... گوه خوریش به تو نیومدهاون که شغل خانوادگیته نه کار من
om_narges مدیر استارتر عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 1164 نه عزیزم اون شغل تو هست قبلاً هم که تاپیک زده بودی خود ارضایی میکنی و عاشق یه پسرشدی که بهت محل نمی ... تو رو می شناسمت من اگه شجاعی به اکانت اصلیت بیا 😂😂😂قبلا خیلی تو همین سایت ریدم بهت بدجوررر سوختی نه ؟؟؟هنوز می سوخه ؟؟؟🤣🤣🤣بیار پماد بزنم برااااات
om_narges مدیر استارتر عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 1164 نه عزیزم اون شغل تو هست قبلاً هم که تاپیک زده بودی خود ارضایی میکنی و عاشق یه پسرشدی که بهت محل نمی ... به کوری چشمت که ترشیده هستی و البته کارت دادن به این و اونه. من ۳ ساله شوهر دارم تا چشم ترشیده هایی مثل تو در بیاد
om_narges مدیر استارتر عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 1164 چقدر عقده داری چون میشناختیم عرضه تدریس نداری و ثبات دیدم تدریس هات رو برای همین اینجوری گفتم فساد ... تو برو فعلا به پسرای مردم بده نسوز 😂😂😂
om_narges مدیر استارتر عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 1164 چقدر عقده داری چون میشناختیم عرضه تدریس نداری و ثبات دیدم تدریس هات رو برای همین اینجوری گفتم فساد ... چه قدرم که پیگیر منی 😍😍😍 عاشقم شدیابخور بخور تا میتونی گوه من و زندگیمو بخور نوش جووووووونت 🤣🤣🤣
alllliiiiyyyyeh عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 2407 به کوری چشمت که ترشیده هستی و البته کارت دادن به این و اونه. من ۳ ساله شوهر دارم تا چشم ترشیده هایی ... ترشیده ؟ کجا بزرگ شدی که اینجوری حرف میزنی 😂😂سه ساله شوهر درب پسر چرا تاپیک خود ارضایی میزنی و میگی پسره تو رو از محل کارت انداخته بیرون و امید داری بیاد خواستکاریت😂😂😂میخوای هر چهار تا کاربریت رو تگ کنم 😂😂
alllliiiiyyyyeh عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 2407 تو برو فعلا به پسرای مردم بده نسوز 😂😂😂 عزیزم اون شغل تو هست احتمالا آنقدر بهت این لقب رو دادن که هر کی باهات مخالفت کنه سریع تو ذهنت این توهین ها میاد چون آنقدر بهت گفتن ملکه ذهنت شده 😂😂😂راستی بزار تاپیک خود ارضاییت رو هم بزارم
om_narges مدیر استارتر عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 1164 ترشیده ؟ کجا بزرگ شدی که اینجوری حرف میزنی 😂😂سه ساله شوهر درب پسر چرا تاپیک خود ارضایی میزنی و میگ ... تگ کنی خیلی خوشحال میشم😍😍😍چون می فهمم به قدری سوزوندمت که اینقدر پیگیرمی که چیکار میکنم چیکار نمیکنم😂ادم خود ارضایی کنه خیلی بهتره ازینکه مثل تو خانواده ات هر شب زیر یکی باشه🤣🤣🤣🤣