2777
2789
عنوان

جلوش سوره حمد و خوندم ترسید رفت

177 بازدید | 10 پست

صبح خواب دیدم یکی تو تراس خونمون با چهره وحشتناک و موهای بلند میزنه به درس و آزارم میده 

اسم خدا رو آوردم بعد یکی انگار بهم گفت سوره حمد و بخون زمانی که خوندمش به شدت ترسید و رفت 

چرا این خواب ها دست از سرم برنمیداره؟ دوباره الان خواب دوستای قدیمیمون و دیدم که چند نفرشون ذات خوبی ندارن انگار تو خواب پی بردم بدشون میاد و حسادت دارن 

چرا آخه؟🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره فقط اون سوره رو جلو اون جنی که دیدم خوندم🥲

من خودم تو سن پونزده شونزده سالگیم یه مدت طولانی ای شاید دو سال، یاد ندارم خواب خوب دیده باشم

همش کابوس میدیدم راجب جن و این چیزا

ب خاطر این بود که خودمو خیلی درگیر این مسائل کرده بودم و بهشون فکر میکردم به این چیزای ترسناک 

بهشون فکر نکن 

اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده 
من خودم تو سن پونزده شونزده سالگیم یه مدت طولانی ای شاید دو سال، یاد ندارم خواب خوب دیده باشمهمش کاب ...

نه شاید باور نکنید اصلا من به این موضوعات فکرم نمیکنم

نه شاید باور نکنید اصلا من به این موضوعات فکرم نمیکنم

منم اوایل فکر نمیکردم و خوابایی ک میدیدم باعث شد فکر کنم بهشون و برم سمتشون

از زمانی که ما اسباب کشی کردیم و رفتیم تو خونه جدید اونطوری شد دو سال تو اون خونه موندیم 

الان چار سال گذشته

هنوزم بعضی مواقع ( دیر ب دیر ) کابوس که میبینم همش خواب همون خونه رو میبینم

حالا نمیدونم داستان بعضی خونه ها چیه ولی اون خونمون یکم پرت بود و چسبیده بهش یه باغ متروکه بود

اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده 
منم دیدم. او حموم لخت موهای سیاه پشتش ب من بود. مشت میزدم ب پشتش و جیغ میزدم ولی نمیرفت😭

دقیقاً خیلی آزار دهندست بعد دیدی انگار داد میزنی کسی هم صداتو نمیشنوه؟ 

من یه مدت نماز میخوندم بهتر بودم الان دوباره میبینم