2777
2789
عنوان

اینم زندگیی که همتون میگین

227 بازدید | 5 پست

اوکی ولی حق من این نیست که بخوان باهام بد باشن من کار اشتباهی نکردم شایدم کردم نمیدونم ولی هرچقدرم آدم بدی باشم بازم حقم این نیست که تحقیر بشم که باهام بد رفتار شه که همه چی بندازن تقصیر من که آرامشمو به گوه بکشن اذیتم کنن مسخرم کنن کاری کنن که به زنده بودن خودم شک کنم کاری کنن که همه راه رو برم نتونم ادامه بدم نتونم زندگی کنم... 

زندگی که شما میگین اسمش زندگی نیست کسی میتونه کلمه زندگی رو به زبون بیاره که واقعا خوب زندگی کنه کسی میتونه شاد باشه که واقعا شاده کسی میتونه واقعا بخنده چون واقعا دلیلی داره بخنده کسی مثل من که به سختی نفس میکشه چجوری میتونه زندگی کنه... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم چی میگی 

منم خیلی خوبی میکنم ولی همیشه ازم ناراضین با اینکه نه دوست پسر دارم نه کار اشتباهی کردم ولی سر یه مسائلی لج میکنن میخوام خودمو خفه کنم راحت شم 

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...