2777
2789
عنوان

فقط ایرانی ها بیان

181 بازدید | 19 پست

چه وضعشه چرا افغانی ها انقد پرو شدن نی نی یار برامون تگ میکنن چرا نی نی یار ها پشت هم وطن هامون نیستن خود دولت گفته باید تا آخر سال برن از ایران بعد نی نی سایت اینطور هواشونو دارع؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اعتراض رو با بی احترامی همراه میکنید توش فقط انواع فحش هست 

نی نی یار گفت بدون فحش باشه اشکال نداره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

عزیزانی که تو اون یکی تاپیک دچار سوتفاهم شدین فکر کردین من افغانی ام

بنده با افتخار ایرانی ام و منظورم کلا چیز دیگه بود

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

چون اعتراض رو با بی احترامی همراه میکنید توش فقط انواع فحش هست نی نی یار گفت بدون فحش باشه اشکال ندا ...

هر چیم بگیم حقه 

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

وای از این عنوان ترسیدم چند سال بعد جمعیت ما ایرانی ها کمتر میشه بخدا

جمعیت ک داره کمتر میشه پس این تشویق های فرزند آوری برای همینه دیگه ،رشد جمعیت دارع متوقف میشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عزیزانی که تو اون یکی تاپیک دچار سوتفاهم شدین فکر کردین من افغانی امبنده با افتخار ایرانی ام و منظور ...

نه بابا اینجا تا کسی بگه فحش و توهین نکنید میگن پس افغانيه

خدایا شکرت
جمعیت ک داره کمتر میشه پس این تشویق های فرزند آوری برای همینه دیگه ،رشد جمعیت دارع متوقف میشه

از تشویق فقط حرفشم بلدن اونا دست میزنن برامون ما سختیاشو باید بکشیم قول یه وامم دادن ندادن