2777
2789
عنوان

چقدر ایرانیا بی سواد و خرافاتین

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 33 پست

عزیزم من کلا از خرافات دوری میکنم و این ۱۳ صفر را اولین باره که از کاربرا شنیدم، ولی برام قشنگ بود که ببین یه نفر برای ارزوش یه چیزی میخره و از خدا میخواد و همون انرژی مثبتش میشه برای حرکت، برای ارامش قلبش.

بیایید به فانتزی های ادما توهین نکنیم، این فانتزی ها به کسی اسیب نمیرسونه، فقط طرف در اوج نا امیدی، یه امید برای خودش دست و پا میکنه، که بتونه این زندگی را بهتر بگذرونه. 

عزیزم من کلا از خرافات دوری میکنم و این ۱۳ صفر را اولین باره که از کاربرا شنیدم، ولی برام قشنگ بود ک ...

بعضی از امید هارو بهت میفروشن ک ازت کسب درآمد کنن . هیچ جای کشور های پیشرفته همچین چیزایی رو قبول نمیکنه و پیشرفت و توی تلاش میبینه نه جا کلیدی خریدن و دوره های آموزشی اینستاگرام و....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی از امید هارو بهت میفروشن ک ازت کسب درآمد کنن . هیچ جای کشور های پیشرفته همچین چیزایی رو قبول نم ...

من برای کنکور یکی از اعضای خانوادم رفت برام گوشی پزشکی گرفت، اتفاقا اون‌روز یادمه خیلی به اون شخص چیز گفتم چرا این کارو کردی و ... اما هر روز که میدیدمش انکار یه انرژی مثبت بود، حالا هم خدا را شکر دارم ازش استفاده میکنم.

میگم بعضی چیزا خرافات نیست، انرژی مثبته، امید راهه.

کاش خیلی چیزای دیگه از جامعه برچیده میشد که اونا باعث عقب موندگی ما شدند و تا دنیا پابرجاست اگه اون اخلاقا و قوانین از بین نرند جامعه ما پیشرفت نمیکنه

منکه خودم میفروشم به نفعمه ولی میگم کاش هر کس روزی ۱۰ صفحه فقط کتاب میخوند

دقیقا 

بعد همه ی این به اصطلاح زیبا رویان از این شاکی ان که طرفمون چرابه ما اهمیت نمیده 

چرا سواستفاده میشه ازم 

چرا منو فقط بخاطر بدنم میخان 

خوب بنده خدا یذره هم به ذهنت برس

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.