2777
2789

من که با خانواده پدریم قط رابطه کردم تقریبا چون عموم ناتنی بود من خیلی وابستشم ولی عموی تنیم و عمه هام دلشون ،یخواد بمیره خوششون نمیاد ازش

شمام تعریف کنید حوصلم سر رفته

کاربری دست چند نفره دوستان ترور نکنید

با هیچکس قطع رابطه نیستیم

با اونایی که حال نمیکنیم سالی یه بار میریم خونشون با بقیه عادی 

فعلا با شوهرم قهرم تو اتاقم رفته فیلم مورد علاقمو گذاشته که منو بکشونه پذیرایی برا آشتی😂😂

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍
با هیچکس قطع رابطه نیستیمبا اونایی که حال نمیکنیم سالی یه بار میریم خونشون با بقیه عادی فعلا با شوهر ...

خوبه من یه بار دعوام شد در حد لالیگا😂😂ولی راضیم دیگه بیشترشونو نمیبینم

حالا واسه ما بر عکسه اون یه بار قهر کرده بود😂😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه من یه بار دعوام شد در حد لالیگا😂😂ولی راضیم دیگه بیشترشونو نمیبینمحالا واسه ما بر عکسه اون یه ...

قطع رابطه رو دوست داری؟  من خیلی دلم میگیره تنهایی..

البته ترجیح نمیدم با افراد سمی وقت بگذرونم خانواده خودم و همسرم  خوبن فقط بعضیا حرص درارن که اونم قطع نکردم کمتر کردم 

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍
قطع رابطه رو دوست داری؟ من خیلی دلم میگیره تنهایی..البته ترجیح نمیدم با افراد سمی وقت بگذرونم خانوا ...

از قط رابطه خوشم نمیاد ولی عموم و خیلیییییی دوست دارم برام مث یه برادره

بعد اینکه من مجردم اون یکی کاربری متاهله مهاجرت کرده عادت داره به تنهایی

ولی من تا عموم و مامان بابام هستن مشکلی سر تنهایی ندارم

سلام خوبی؟عموت عمل کرد؟حالش چطوره؟

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
سلام خوبی؟عموت عمل کرد؟حالش چطوره؟

سلام

من اون کاربری نیستم(کاربریمون چند نفرست)ولی خبر دارم آره عمل کرد هفته پیش مرخص شده الان حالش خوبه