2777
2789
عنوان

رازیانه برای طبع سرد خوبه یا گرم

379 بازدید | 25 پست

دارم در موردش مطالعه میکنم میبینم بعضی ها میگن نتیجه گرفتیم بعضی ها میگن هزار و یک مشکل بوجود آورده 

حدس می‌زنم شاید بخاطر تفاوت طبع بدن باشه 

خود این گیاه گرم و خشکه 

یعنی برای طبع سرد مناسب تره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم طبع رازیانه گرم و برای خانومایی ک طبع سردوبلغمی دارن مناسبه

ولی تو مصرف هیچ چیزی زیاده روی نکنین به اندازه مصرف کنین تا فوایدش ب بدنتون برس نه مضراتش

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
بله عزیزم طبع رازیانه گرم و برای خانومایی ک طبع سردوبلغمی دارن مناسبهولی تو مصرف هیچ چیزی زیاده روی ...

ممنون درست میگید 

برای طبع سودایی چطور؟

من میخوام برای چاقی و افزایش سایز سینه بخورم 

تا سه بار در هفته مجازه بخورم؟

بدنم هم بشدت سرده و گرم ترین رژیم رو هم داشته باشم هیچ واکنش بدی که نمیده هیچ تازه حالم خیلی بهتر میشه 

• رازيانه اثر زياد كننده‌ی شير مادر را در زنان شيرده دارد و بدين منظور مي‌توان از دم كرده‌ی رازيانه استفاده كرد. (مصرف آن در خانم‌های گرم مزاج بر عکس باعث کاهش شیر می‌شود و باید از مصرف آن اجتناب کنند).
  • قاعده آور است و باعث تنظیم خونریزی قاعدگی و کاهش علائم قاعدگی دردناک و تقویت رحم به خصوص در زنان سرد مزاج می‌شود.

اینا رو هم‌ تو این سایته که تقریبا قبولش دارم نوشته 

خلاصه که بله اگه طبعتون گرمه بنظر نخورید بهتره 

نه فکر نکنم اینطور باشه بستگی به طبع بدن داره میبینم خیلی از خانم ها از نتایج وحشتاکش گفتن

رازیانه هورمون استروژن رو در بدن زیاد میکنه 

در مردا با افزایش استروژن تستسترون رو کاهش میده پس واسه مردا سرده 

در زنان برعکس 

اونایی که مشکل پیدا کردن مشکل هورمونی داشتن 

کاربر آقا ، ۱۸ سال