2777
2789
عنوان

کسی بوده بااین شرایط باردار بشه

1094 بازدید | 51 پست

سلام خانما خیلیییی دلواپسم الان پنج ساله فهمیدم پرولاکتینم بالاست همه علائمشم دارم ترشح شیر و جوش و ... دوسال و نیمه اقدامم یکسال پیش دکترم به زور قرص کابرگولین هم به صورت خوردنی هم شیاف باردار شدم اما برام نموند علتشم که پرسیدم گفت بچه اول رو همیشه میگن واسه کلاغه 😐

دکترم رو عوض کردم تا شرایطم رو شنید منو ارجاع داد به دکتر غدد و گفت با جواب دکتر غدد بیا پیشم رفتم غدد بهم ام آر ای داد ... ام آر آی دادم فهمیدم یه ندول کیستیک جامد به ابعاد ۱۰ در ۱۰ توی هیپوفیزمه الان هنوز نوبت دکترم نشده کسی بوده مثل من باشه و حامله شده بشه؟؟؟؟ 😔😔😔شوهرم دلش بچه میخواد خیلی خودخوری میکنم ....کسی اگه میتونه جواب ام آر آی رو بخونه بگه بزارم 😭

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم 🍃❤️                             وَحَنیْنی ألیکَ یَقْتُلُنی ...❤️‍🩹💌

اطلاع ندارم عزیزم

اما هیچی نشد نداره امیدت به خدا باشه

انشالله بزودی زووود دامنت سبز شه یه نی نی خوشگل موشگل بباد تو بغلت😍😍😍

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اطلاع ندارم عزیزماما هیچی نشد نداره امیدت به خدا باشهانشالله بزودی زووود دامنت سبز شه یه نی نی خوشگل ...

ممنون عزیزم ان شاءالله یعنی میشه منم اینجا تاپیک بزنم منم مامان شدم 😔😔😔

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم 🍃❤️                             وَحَنیْنی ألیکَ یَقْتُلُنی ...❤️‍🩹💌
ای بمیرم برات خواهر ایشالا به حق این روز عزیز بچتون از خدا بگیری🥲🥲

خدانکنه عزیزمممم ان شاءالله خدارو به همه قسم دادم که جوابمو بده 😔

ممنون عزیزم ان شاءالله یعنی میشه منم اینجا تاپیک بزنم منم مامان شدم 😔😔😔

انشاءالله♥️

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
منم دلم مخواممم مامان بشممم با بچم برم پیاده روی اربعین 🥲😔

ان شاءالله چرا نشه ❤️❤️❤️❤️ ان شاءالله به حق حضرت علی اصغر زود خبر مامان شدنت رو بهم بدی 😘😘

منم از نوجوانی ۱۵ سالگی از سینم ی مایع مات مثل آب یا ی چیز زرد مثل شیر میموند رفتم بهترین دکتر شهرمون گفت عادیه رو قفسه سینم جوش دارم 

بعد باز بعد چند سال دوباره رفتم باردار بودم گفتم چیکار کنم گفت ب شوهرت بگو دست نزنه.!

دوتا ی بچه ۶ ساله دارم و یکیش الان باردارم

اونقدر حجم اون مایع زیاده وقتی تند  راه میرم یا کار میکنم میبینم لباسم خیسه

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤