2821
2789
عنوان

غیرممکن یا غیر ممکن

104 بازدید | 9 پست

مدیر عامل یا مدیرعامل؟

به‌اجبار یا به اجبار

برای ادبیات لازم دارن لطفا بگیدددد

دنبال بوی توام تو بغل آدمای دیگه، آرنیکسم . کیپاپرِ مودیِ intp .  علاقه‌ی من به شما ربطی نداره، همین‌طور‌ که علاقه‌ی شما به من ربطی نداره . 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همشون با فاصله هستند
مدیرِ عامل

به اجبار
غیرِ ممکن.

چون کسره میگیره باید جدا نوشته بشه. "به" هم حرف اضافه است که باید با کلمه بعدیش فاصله داشته باشه.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
همشون با فاصله هستندمدیرِ عاملبه اجبارغیرِ ممکن.چون کسره میگیره باید جدا نوشته بشه. "به" هم حرف اضاف ...

ممنونم ازتون.

فعل هایی مثل میشه یا میاد، نیم فاصله گذاشته میشه بینشون؟

دنبال بوی توام تو بغل آدمای دیگه، آرنیکسم . کیپاپرِ مودیِ intp .  علاقه‌ی من به شما ربطی نداره، همین‌طور‌ که علاقه‌ی شما به من ربطی نداره . 
ممنونم ازتون.فعل هایی مثل میشه یا میاد، نیم فاصله گذاشته میشه بینشون؟

بله باید بین می و فعل نیم فاصله باشه مثل" می‌شود".

بین ها و کلمه هم نیم فاصله میخوره مثل "لباس‌ها"

بله باید بین می و فعل نیم فاصله باشه مثل" می‌شود".بین ها و کلمه هم نیم فاصله میخوره مثل "لباس‌ها"

ارشد من بهم گفت فعل های چهار کلمه‌ای نیم فاصله گذاشته نمی‌شه؛ ولی از هر شخصی که می‌پرسم میگن فرقی نداره و نیم فاصله گذاشته میشه.

می‌تونم بپرسم که چه زمانی "به" به کلمه می‌چسبه؟ 

به‌سرعت؟ به‌خاطر؟ یا به خاطر؟

ارشد من بهم گفت فعل های چهار کلمه‌ای نیم فاصله گذاشته نمی‌شه؛ ولی از هر شخصی که می‌پرسم میگن فرقی ند ...

هر جا که به صورت صفت یا بیان حالت باشه.  مثل به‌سرعت، به‌دقت یا بادقت ، باحوصله، به‌راحتی

البته بهتره این مورد رو با یک استاد ادبیات یا کسی که ادبیات خونده مشورت کنید و تایید بگیرید.

هر جا که به صورت صفت یا بیان حالت باشه. مثل به‌سرعت، به‌دقت یا بادقت ، باحوصله، به‌راحتیالبته بهتره ...

بازم ممنون♡

ارشد من بهم گفت فعل های چهار کلمه‌ای نیم فاصله گذاشته نمی‌شه؛ ولی از هر شخصی که می‌پرسم میگن فرقی ند ...

ما فقط بین کلمه ها فاصله کامل میذاریم. 

برای فعل باید همش نیم فاصله بخوره مگر فعل حالت دو قسمتی باشه. مثل "رفته بودم"