2777
2789
عنوان

لکه های روی صورت برادرم

357 بازدید | 17 پست

بچه ها روی صورت و بدن برادرم لکه های ملتهب قرمز زده

دیروز بردنش دکتر و تشخیص دکتر حساسیت بود دوتا آمپول داد بزنه که هرکاریش کردن نزد

امروز صبح با درد شدید تو دست و پاش بلند شد کف پاش انقدر درد میکرد که نمیتونست راه بره خوب

کسی تجربه مشابه داشته خودش یا دورو بریاش؟

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم اگه خارش هم داره حتما مجبورش کنین امپولاشو بزنه قبل ازینکه شیوع داخلی پیدا کنن

و بدنشو با مخلوط ماست و سدر بپوشونین پونزده دقیقه بمونه بعد بشورین به مدت یک هفته 

فورا التهاب کاهش پیدا میکنه

این یک الرژی رایج پاییزی میتونه باشه اگر با تب همراه نباشه

حال متکلم از کلامش پیداست
دقیقا من 5 ساله اینطوریم،کهیر وخارش همراه بادرد استخوان،حساسیت من داروئیه

واقعا؟آخه دارویی چیزی نمیخورد که حساسیت ایجاد کنه براش... این مدل حساسیت ممکنه غذاییم باشه؟

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

اول کهیر قسمت بیرونی و خارجی بدن میزنه و اگه کهیر پیشرفته شه داخل بدن هم ممکنه سرایت کنه نمیخوام بترسونمت عزیزم اما داروهای انتی هیستامین و امپول ک دکتر میده حتما باید استفاده کنه عزیزم

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
اول کهیر قسمت بیرونی و خارجی بدن میزنه و اگه کهیر پیشرفته شه داخل بدن هم ممکنه سرایت کنه نمیخوا ...

دارویی که واسه خارششو داد میخوره ولی نزد آمپولو هرکاری کردیم...حالا میبریمش دوباره بزنه به زورم شده

خانم اگه خارش هم داره حتما مجبورش کنین امپولاشو بزنه قبل ازینکه شیوع داخلی پیدا کنن و بدنشو با مخلو ...

تبم داشت یکمی فکر کنم هنوزم داره

واقعا؟آخه دارویی چیزی نمیخورد که حساسیت ایجاد کنه براش... این مدل حساسیت ممکنه غذاییم باشه؟

بله ممکنه،نباید ادویه جات،سوسیس کالباس،نوشابه،فلفل ،بخوره

من یه مدت انتی بیوتیک مصرف میکردم حدود دوماه،از اونموقع حساسیت گرفتم