2777
2789

بچه ها من با پدر مادر خودم، و مادرشوهر و پدر شوهرم دورم، تقریبا فاصله شهرمون ۲ ساعت ایناس، من پنجشنبه زایمانم هست، خودمم انقد ورم کردم، کمر درد دارم

پدرو مادر شوهرم پیر هستن، بی اختیاری ادار دارن، علاوه بر همیشه بوی ادرار هر جا میشینن اونجا هم بو میگیره، اصلا بخودشون‌نمیگیرن، دیروز ک رسیدن بردمش حموم،کل لباس هاشو انداختم لباسشویی ،ولی تا شب بازم بو‌میگیره، شام‌گذاشتم سیزی پاک کردم، خیلی خسته شدم، از صبح هم همینطور، صبحانه و فلان، دیدم یبار صبح اومد کنارم رو تخت بخوابه

الانم‌من بالش پتو آوردم گذاشتم رو مبل، ولی اومد برداشت برد رو تخت

من همه خستگی هام، اذیت هام ب جهنم، کمر درد ب جهنم

راحت نیستم ب‌جهنم، ولی رفت رو تخت خوابید اصلا نمیتونم تحمل کنم، منم نرفتم اتاق، ولی اصلا ق روی خودش نمیاره، نباید میومدن، باید میموندن همون زایمان میومدن، خدا می‌دونه بعد زایمان چ بلایی سرم میاد، بیچاره مامانم فقط باید جلو اونا دولا راست بشه ب من برسه، ب بچه بزرگم برسه ب خونه و مهمون برسه ب ناهار شام شوهرم برسه 

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید مدیریت میکردی به همسرت میگفتی بهشون بگه فعلا نیان چون شرایط چالشیه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

چیبگم ک الان دوستان به من حرف نزنن بگن بی ادبی....

خدایی کسی ک هر لحظه ممکنه زایمان کنه میتانه مهمان راه بندازه؟

حتی پدر مادره خودش

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

چقد درکت کردم کاش با شوهرو حرف میزدی اخه زن تازه زایمان کرده حوصله شلوغی تداره براچی اومدن یک روز بعد زایمان میومدن سر میزدن میرفتن وقتی ازشون کاری بر نمیاد

بعدم شما بگو مامان جاتونو پایین انداختم اونجا بخوابید 

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
چرا نمیری خونه مامانت. نیا خونه خودت که بیان

اخه میخوام اینجا زایمان کنم، دکترم اینجاس ، بعد زایمان هم داداشم هست بابام هست،‌ خونه مامانمم کوچیکه،‌خونه‌خودم راحتم، پیش بابام و داداشم راحت نیستم اوایل

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد