2777
2789
عنوان

خانومااااا لطفا بیاین

194 بازدید | 16 پست

سلام خانوما خوبین

من یه تجربه از پیش دع٫ا نویس رفتن دارم میخوام باهاتون اشتراک بزارم لطفا راهنمایی کنید

من پیش دعا نویس رفتم تقریبا خیلی چیزارو درست گفت بهم گفت دعا تلفنی زیاد گرفتی درگاه شیاطین رو ب روت وا کردی و گفت جشماتو ببند و چن تا ورد خوند گفت وا کنی هرچی ببینی به پای خودته اگه واش کنی ،،،بهم‌گفت همزاد نداری ولی جن عاشق دنبالته و چند ماه دیگه متصل میشه ب جسمت و باهات همخوابی میکنه 

اگه سحرتو باطل نکنی گفت من این ماه میام لنگرود توام بیا جلو جشمت سحرتو ظاهر کنم ولی من میترسم برم چی کنم؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چی دعا نوشتی وداری رو توی آب بریز ازبین بره دیگه راحت میشی

اتفاقا گفت دعاهات زیاده هر کدوم موکل دارن و قوی شدن 

این یارو تو شبکه ۱ اومده تو یه برنامه مذهبی ۱۷سال هند بوده نه گوشت مرغ میخوره نه از خونش بیرون میاد زیاد 

از این میترسم واقعا راست بگه. 😔اکثر چیزارو بهم راست گفت راجب خودم

چه باحال  مثل فیلم های احضار جن و روح

برو بعدش بیا واسه ما هم تعریف کن چی شد

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
یا خداااا🥲🥲باور کردی حرفاشو؟؟

حقیقتش میترسم جایی که گف برم یه عمارتیه تو لنکرود اونجا واسه صاحب امارته میخاد جن گیری کنه

ب منم گف میخای برو تو اناق تاریک موکل سخرتو پیشت ظاهر کنم من ترسیدم گفتم ن