2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد بعد عروسی طبقه ی بابا خونه پدرشوهرم بریم

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر مجرد دارنپددرشوهرم عالیه ولی مادرشوهرم خیلی مداخله میکنه خیلییییی..چندیار باعث بحث بینمون شد..د ...

خب دیگه عزیزم پس به هیچ عنوان قبول نکن. ببین یچیزی رو ندونی و انجام بدی میشه اشتباه . اما الان میدونی قبول کنی میشه انتخاب. بعدا نگی اشتباه کردم و چیکار کنما؟ قبول نکن . همسرته وظیفشه باید به فکر خونه و جا باشه. اونجارو بدن مستاجر با پولش خونه جای دیگه بگیرن. 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
خب دیگه عزیزم پس به هیچ عنوان قبول نکن. ببین یچیزی رو ندونی و انجام بدی میشه اشتباه . اما الان میدون ...

ببین اون خونه طبقه بالا، نیمه کارست.‌امسال پدرشوهرم ۳۰۰تومن هزینه میکنه ک بسازه..من نیگم تا قبل اینکه این هزینه رو بکنه، بهش بگیم..ولی شوهرم نمیتونه و مخالفه

ببین اون خونه طبقه بالا، نیمه کارست.‌امسال پدرشوهرم ۳۰۰تومن هزینه میکنه ک بسازه..من نیگم تا قبل اینک ...

به شوهرت بگو برید بیرون جدی با چند دلیل بگو بهش بگو قبول نمیکنی. میخواد تورو تو عمل انجام شده قرار بده. اگه رفتی بدون داستانها در پیش داری 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
من تو خواستگاری شرط کردم ولی اونا زدن زیرش داستان داشتم که نگو بابام با دعوا و اینکه دخترم رو طلاق م ...

آفرین به پدرت خوب کاری کرد . شما هم خوب کاری کردی که توی خواستگاری شرط گذاشتی که زبون پدرت رو اونا دراز باشه.  حق کاملا با شما بوده 

مادرسوهر دارری؟اهل دخالته؟

آره دارم 

نه اهل دخالت نیست دو سه ماهی یبار هم میاد خونه امون شاید هم بیشتر من و شوهرم هم کم میریم ولی خونه جاریم هر روز میره چون جاریم و برادرشهرم هرروز خونه اونا هستن 

همه چیز به رفتار خودت بستگی داره

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪