2777
2789
عنوان

متاهلا چرا اینجوری شدن😳😐

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 26 پست
اون اصلا ب سن نگاه نمیکنه. فک میکنی نگاهش بهت مث بچه‌ش هست مثلا؟ ن جانم. میخواد بزنتت زمین یه کیفی ب ...

اخه میدونه من بهش رو نمیدم یبار با اخم نگاش کردم باز از رو نرفت ، میدونه خانواده ی خوبی هستیم نمیدونم چ مرگشه والا

..

اخه زنش چیزی کم نداره ولی شوهرش بیشعوریه برا خودش نمیدونم دیگه چیکارکنم این نگا نکنه اصن وقتی نگام م ...

بی محلی کن اصلا نگاش نکن خیلی هیزه مراقب خودت و زندگیت باش

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میدونه من بهش رو نمیدم یبار با اخم نگاش کردم باز از رو نرفت ، میدونه خانواده ی خوبی هستیم نمیدون ...

انقددددد اینجور ادما پررررو هستنا. نمیدونی بخدا. اون الان یه اعتماد بنفسی داره بیا و ببین! شغال

واقعا بیاید از این به بعد اگر نگاهی اذیتمون کرد ساکت نمونیم ،منم پیش اومد برام ،چند روز پیش به یکی گ ...

اخه ما همسایه ایم محلمون کوچیکه ، یجورایی فامیل دورم هستیم میترسم شر بشه بعد بیفته رو من  ، وگرنه میرفتم چارصدتا فوش ابدار بهش میدادم

..

بی محلی کن اصلا نگاش نکن خیلی هیزه مراقب خودت و زندگیت باش

هیز ک چه عرض کنم ، الان من جرعت ندارم بیرون برم خداشاهده برا بیرون رفتن بهونه میارم ک نرم چشمم بیفته تو‌چشم این اصن نمیدونم بااین ک شاغلم هست هروقت میرم بیرون مث جن جلوم ظاهر میشه

..

هیز ک چه عرض کنم ، الان من جرعت ندارم بیرون برم خداشاهده برا بیرون رفتن بهونه میارم ک نرم چشمم بیفته ...

اون دنبال بهونه میگرده ازت چراغ سبز بگیره مبادا چشم تو چشم بشی اگه سلام کرد جواب نده روتو برگردون برو قدر زنشو نمیدونه قدر تورو از کجا بدونه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
اخه ما همسایه ایم محلمون کوچیکه ، یجورایی فامیل دورم هستیم میترسم شر بشه بعد بیفته رو من ، وگرنه می ...

حداقل میتونی پشت چشم نازک کنی ،ادم با میمیک صورتش میتونه‌نشون بده از طرف حالش بهم میخوره 

حداقل میتونی پشت چشم نازک کنی ،ادم با میمیک صورتش میتونه‌نشون بده از طرف حالش بهم میخوره

من اصلا حتی نگاشم نمیکنم امروز کلا بااخم از کنارش رد شدم باز پررو تر از قبل ادامه میده ، دیگه نمیدونم چیکار کنم والا بیرون رفتنم برام طاقت فرسا کرده از شر چشمای این در امان نیستم هی میگم حالا شاید پیش اومده نگا کرده اما اونروزم ماشینشو داشت دم در میشست من اومدم بیرون قشنگ بخدا دست از ماشین شستن ورداشت چن دیقه هی نگام میکرد که من تند تند رد شدم خیلیم ضایع نگاه میکنه بااینکه محلمونم همه بیرونن همیشه و دورهم میشینن 

..

مردا اینجور موقع ها فکر میکنن داری ناز میکنی براشون

اره بخدا این نخورده مسته ، من حتی نگاشم نمیکنم این بیشتر راغب تر از قبل نگا میکنه ، چ برسه بخام باهاش چش تو چش بشم دیگ باخودش میگه اینم ازم خوشش میاد و شروع ماجرا

..