یه خونه چسبیده کنار خونمون تازه نزدیک یساله اومدن محلمون اقاعه فککنم ۳۱ و ۳۲ هست سنش ، دوتا دختر داره دختربزرگش کلاس اوله اونوقت هروقت میرم بیرون انقد با چشماش منو میخوره من خجالت میکشم میام خونه ، من ب بهونه ی دیدن پسرهمسایمون گاهی میرم بیرون یا مغازه که این آقا هم همش نکا میکنه بعد زنش انقد خانومه محترم و باشخصیتیه ، ولی این آقا نمیدونم چرا همش چشماش دو دو میزنه از بس نگاه میکنه ، صب رفتم مغازه خرید کنم ازوقتی در خونه روبازکردم این آقا بهم خیره شده بود همش تا وقتی برگشتم ، بخدا اخم میکنم هرچیمیکنم از رو نمیره که ، نمیدونم شایدم فقط نگاهش از رو فضولی باشه اما اصلا خوشم نمیاد وقتی کسی بهم خیره میشه کلا دسپاچه میشم ،چرا مردم انقد بیشعور شدن🤦♀️
مجرد و متاهل نداره این آقا مجرد هم بوده هیزی میکرده و ذاتش بد بوده
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
واقعا بیاید از این به بعد اگر نگاهی اذیتمون کرد ساکت نمونیم ،منم پیش اومد برام ،چند روز پیش به یکی گفتم اقا دیگه چشمت رو من نیوفته خوشم نمیاد از نگاهت جلو همکاراش ،اونم دشمن خونی من شده ،دیگه سایمم رد بشه این نگاهش برمیگردونه ،حداقل زل بزنید تو چشماشون اخم کنید ،تموم کنن کاراشون