2777
2789
عنوان

ثبت نامی ایران خودرو

393 بازدید | 33 پست

امروز آخرین فرصتش هست درسته؟برا خانواده های هایما چقدر پول باید  بلوکه کنم بعضی ها میگن ۲۳۰بعضی میگن۴۰۰

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا ۲۳۰

شما خبرداری شرایطش کلا چطوریه پولو چجوری میگیرن  قرعه کشی حدودا کیه 

شما خبرداری شرایطش کلا چطوریه پولو چجوری میگیرن قرعه کشی حدودا کیه

کلا 2۳0میلیون باید بلوکه کنی ، تو سایتش ثبت سفارش بکنی من دیروز ثبت سفارش کردم 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

فعلا چیزی معلوم نیست ولی حجم تقاضا خیلی بالا است کلا ۱۲۰هزار ماشین داره و حدود یک و نیم میلیون ثبت نام کردن

کاربر آقا 
کلا 2۳0میلیون باید بلوکه کنی ، تو سایتش ثبت سفارش بکنی من دیروز ثبت سفارش کردم

باید مدل دقیق ماشین رو هم اعلام کرد ؟

باید مدل دقیق ماشین رو هم اعلام کرد ؟

عزیزم لیست ماشین ها هست 

مثلا عکس ماشین پایینش زده گزینه ی سفارش میزنی روش بعد ثبت میشه 

اولش باید پولت رو بلوکه کنی ۴۸ ساعت بعد بلوکه شدن ثبت نام کنی

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

عزیزم لیست ماشین ها هست مثلا عکس ماشین پایینش زده گزینه ی سفارش میزنی روش بعد ثبت میشه اولش باید پول ...

می‌دونم منظورم اینه که من الان از خانواده هایما ماشین می‌خوام ولی مدل دقیقیشو فعلا نمی‌دونم  اونم الان باید انتخاب کنم یا فقط کلی بزنم هایما

عزیزم لیست ماشین ها هست مثلا عکس ماشین پایینش زده گزینه ی سفارش میزنی روش بعد ثبت میشه اولش باید پول ...

۴۸ ساعت چقد زیاد🥲

من تازه ۲۳۰ تومنم بلوکه کردم  ینی نمیتونم ثبت نام کنم 

می‌دونم منظورم اینه که من الان از خانواده هایما ماشین می‌خوام ولی مدل دقیقیشو فعلا نمی‌دونم اونم ال ...

نه گفتم که عکس ماشین ها رو داره با مدلش نمیشه بزنی هایما 

باید دقیق چیزی که میخوای رو اولویت بندی کنی 

بخاطر سود هایما میخوای ثبت نام کنی؟

۴۸ ساعت چقد زیاد🥲من تازه ۲۳۰ تومنم بلوکه کردم ینی نمیتونم ثبت نام کنم

گفتن ۴۸ ساعت تا ۷۲ ساعت دو تا سه روز یعنی 

الان امتحان کن ولی فکر نکنم بشه

سلام حواله هاتونو همسرم و تیمشون میخرن هرجایی باشین

۰۹۱۵۶۵۰۰۴۲۹ پیام بزارین براش قیمت رو براتون میفرسته

بچه ها ۲۰۷ فکر کنم گفتن از همه گرون تره

همون اولم که برنده شدین رد کنین تا بازار اشباع نشده قیمت پایین نیومده

اگه هم خواستین بفروشین به کسی ازش راهنمایی بگیرین

وقتی ان شالله برنده شدین ازش قیمت بگیرین ازتون میخرن

۰۹۱۵۶۵۰۰۴۲۹

نه گفتم که عکس ماشین ها رو داره با مدلش نمیشه بزنی هایما باید دقیق چیزی که میخوای رو اولویت بندی کنی ...

آها ممنون نه والا اگه اسمم دربیاد نگهش میدارم قصد عوض کردن ماشینمون رو داریم وگرنه اصلا برا سود اینا نیست