خستم کرده دست خودم نیست باید گوش بدم چیکار کنم ترکش کنم؟
«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ و در تمام کارها خود را به خدا واگذار کن، که او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من حالا فقط گوش نمیکردم میخوندم مینوشتم...راهش یه شوهر سختگیره که عاشقشم باشی
بدتره که هی اهنگ عاشقانه گوش میدی😂😂
«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ و در تمام کارها خود را به خدا واگذار کن، که او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜
اهنگ گوش دادن باعث آرامش میشه چرا ترک کنی خوبه که🥲منم همینطوریم
از کار رو زندگی ادمو میندازه درس دارم کار دارم 😂
ببین به مدت دو هفته، هرروز حداقل یه بار همه آهنگای پلی لیستتو گوش بده (حتما نیاز نیست تا آخر گوش کنی) بعد از دو سه هفته به خودت میای میگی چقدر مزخرفه هی هرروز آهنگ گوش بدم همش تکراری بعد از اون حس استفاده کن و دیگه گوش نده،، طبیعیه که نمیتونی کاملا ترک کنی ولی کم میشه تعداد دفعات گوش دادنت