2777
2789

من ساعت کاریم ۸ صبحه

ساعت کاری منشیمون ۸ و نیم هست. (به صورت کلی هم یه ده دیقه یه ربع دیرتر از تایمش میاد)

توی محل کارمون چیز خاصی نمیخوریم. مثلا اگه کسی دلش چایی بخواد خودش میره دم میده.

امروز برگشته گفته یه زحمت بهت بدم؟ منم با خنده گفتم نههه. بعد خنده طور گفتم بگو تا ببینم چی باشه!

اونم با خنده برگشت گفت میشه صبح ها که تو زودتر میای سماور و روشن کنی؟ گفتم چرا؟ گفت اخه رژیم گرفتم راس ساعت ۹ باید صبحونه بخورم. گفتم چرا تنبلی خودت انجام بده. میگه آخه منم که دیرتر میام تا این اب جوش بیاد ساعت از ۹ میگذره 😐

منم‌ گفتم قوووول نمیدما ببینم چی میشه 😑

یه عده خیلی وقیح نیستن؟ یعنی من صبح به صبح برم برای منشیمون سماور روشن کنم؟ من واسه خودم از این کارا نمیکنم اخه 😐😐😐😐😐 شما بودید چیکار میکردید؟ اخه یه روز دو روز نیست بگم کمکش کنم که 😐 خیلی ادم کم رویی هستم. همه به راحای برای منافع خودشون سوارم میشن ☹ من به خودم جرعت نمیدم از این چیزا از کسی بخوام! اون لحظه یادم نبود کاش بهش میگفتم تراول ماگ بگیر از خونه چایی یا آب جوش بیار خب :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سماور روشن کردنه، چقدر سخت میگیری کوه که نمیخوای جابه جا کنی

میدونی

بحث اینه چرا باید یکی انقدر خیره باشه همچین چیزی بگه؟

من باشم یا از خونه اب جوش میارم (ماشین داره نمیخواد بار رو دوشش بکشه که)

یا یا ربع بیس دیقه خودم زود میام! از ساعت کاریشم دیرتر میاد میخواد راس ۹ به صبونه خوردنشم برسه 😐

بحث توقعات بیجاعه.‌ مسلما من با اب ریختن توی سمار و روشن کردن گاز نمیمیرم. ولی اینکه یکی داره عمدا ازم سو استفاده میکنه ناراحت میشم :)

بگو تو شرح وظایف خودته و بابتش حقوق میگیریاگه من انجام بدم مجبورم هزینه بگیرم اگه اشکال نداره باشه.ی ...

متاسفانه یکم باهاش رودربایستی دارم 😒 میگن با همکار جماعت صمیمی نشید واسه همینه دیگه. به یکی بخندی سوارت میشه

بگو من فراموشکارم شاید یادم بره یه فکری بحال خودت بکن

احتمالا یکی دور روز بکنم بعد بگم عه یادم رفت 😒 مشکل روشن کردن نیستا.

مشکل اینه حاضر نیست به خاطر رژیمشم شده یه ربع بیس دیثه زودتر بیاد! یا از خونه اب جوش بیاره!

سخت نگیر عزیزم کار سختی نیست تو بهش کمک‌میکنی و ی جای دیگه محبتت بهت برمیگرده

من سالهاس وکالت میکنم و‌منشی دارم بارها پیش اومده اونا پریود بودن یا حالشون خوب نبوده براشون چایی نبات درست کردم تو مراسم های شادی و عزاشون شرکت کردم و کمک حال بودم بعد سالها تولدم یا روز وکیل برام کادو میخرن زنگنن و خدا هم هزار جای دیگه ادمهای مهربون سرراه من قرارداد

من باشم قبول نمیکنم

اون بخاطر خودش به خودش زحمت نمیده خودشو تکون بده یکم زود بیاد

اونوقت من باید به فکرش باشم

دقیقا به منم حس سواستفاده میده چون حس خوبی نمیگیرم پس انجام نمیدم