دو نفر (یه زن و شوهر) زیر پاش نشستن که اینجور کرد. الانم خدای روی زمینش اونان.
از قبل تایپ کرده م
تا حد ممکن خلاصه نوشته م
۱۲ مورده یکی یکی میگم.
اینم همه ی کاراش نیست فقط بعضی هاشه
تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کردهام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃
۱. سر اختلافات جزئی، چیزایی که هیییچ کس ازش قبول نمیکنه که بخاطرش جدایی بخواد و بخواد بچه شو بی مادر کنه، نه خونواده ش نه فامیلش نه حتی وکیلش ازش قبول نکردن ، از خونه بیرونت کنه، اصراااار به جدایی توافقی کنه و شما مقاومت کنین بخاطر بچه تون.
تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کردهام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃
۱. سر اختلافات جزئی، چیزایی که هیییچ کس ازش قبول نمیکنه که بخاطرش جدایی بخواد و بخواد بچه شو بی مادر ...
۲. ما توی شهر کوچیکیم آبروتو همه جا ببره به همه به دروغ بگه آشپزی بلد نیست (در صورتیکه کل ۶ سال زندگی هر هفته ۱۰ نفر ۱۵ نفر مهمون دعوت کرده و بعد به شما خبر داده ، ۴ ساعت قبل از شام. و هر بار خونه ی مادرشوهر رفتنی شما غذا درست کردین، ۲۰ نفر ۲۰ نفر غذای کارگرای باغ رو دادین به مدت ۸ ماه، تازه عروس هم بودین اون موقع که سالای بعد هم ادامه داشته ولی تعداد کمتر )
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
۲. ما توی شهر کوچیکیمآبروتو همه جا ببره به همه به دروغ بگه آشپزی بلد نیست (در صورتیکه کل ۶ سال زندگی ...
۳. هرچی از دهنش درمیاد از توهین و فحش و تحقیر و تهدید و ... به خودتون و خونواده تون بگه.
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
۳. هرچی از دهنش درمیاد از توهین و فحش و تحقیر و تهدید و ... به خودتون و خونواده تون بگه.
۴. بخاطر بچه ت برگردی ، نبره خونه ی خودتون خونه ی مادرشوهر بمونین، گوشیتون که هدیه ی سر عقدش بود رو بگیره یه ساده قراضه بده بهتون ، النگوهای توی دستتون که جزو مهریه تون بوده رو به زور با انبر قیچی کنه ببره ،کتکتون بزنه ، باز بخاطر بچه تون تحمل کنین. دوباره به زور برگردونه خونه باباتون.
۴. بخاطر بچه ت برگردی ، نبره خونه ی خودتون خونه ی مادرشوهر بمونین، گوشیتون که هدیه ی سر عقدش بود رو ...
۵. دادخواست طلاق بده بخاطر ندادن حق و حقوقتون پس بگیره (پولش از پارو بالا میره) دادخواست تمکین بده تمکینش رد شه ۶. با خانواده ی عموتون برید مرکز استان واسه آزمون ارشد به خودتون و چند نفر فامیل بگه رفتی فاحشگی بعدا ازش بپرسی چرا اینو گفتی ؟؟ بگه خب مگه اینجور نبوده ؟ من بیام خونه بابات و نباشی اولین فکری که میکنم اینه
۵. دادخواست طلاق بده بخاطر ندادن حق و حقوقتون پس بگیره (پولش از پارو بالا میره)دادخواست تمکین بدهتمک ...
۷. دختر ۵ ساله تو ببره کاری باهاش کنه که نزدیکش بشی جیغ بکشه💔💔💔 رفتم دنبالش آقا گفت برید گم شید نذاشت حتی بغلش کنم💔💔💔 ۸. شما و خونواده ت هی احترام نگه دارین. بخاطر نوه تون که بیشتر از این حرمتها از بین نره و راه برگشتی بمونه. ولی من وقتی با بچه م اینجور کرد طاقتم تموم شد رفتم مهریه گذاشتم اجرا.
۷. دختر ۵ ساله تو ببره کاری باهاش کنه که نزدیکش بشی جیغ بکشه💔💔💔رفتم دنبالش آقا گفت برید گم شید نذ ...
۹.داداشت سالای قبل رفته باغش کارگری، پولی که بهش داده و دو تا ۱ میلیونی که خودش به عنوان عیدی به حساب بابات انتقال داده رو شکایت کنه بخواد پس بگیره
۹.داداشت سالای قبل رفته باغش کارگری، پولی که بهش داده و دو تا ۱ میلیونی که خودش به عنوان عیدی به حسا ...
۱۰ ۱۰۰ تومن وامی که توی زندگی به اسم شما گرفته و همه رو تا قرون آخر انتقال داده حساب خودش و خودش ضامن شده و گفته خودش قسط ها رو پرداخت میکنه ، بعد از پرداخت ۲۴ میلیونش به عنوان ضامن از شما شکایت کنه و از شما بخواد اون پولو
۱۰۱۰۰ تومن وامی که توی زندگی به اسم شما گرفته و همه رو تا قرون آخر انتقال داده حساب خودش و خودش ضامن ...
۱۱. خونه نباشین بره مادر ۷۰ ساله تو بندازه زمین قمه بذاره پشت گردنش که همه تونو میکشم باباتون نذاره بابای ۸۰ ساله تو بزنه صورتشو زخمی و کبود کنه بخواد از بالکن پرتش کنه پایین، وقتی فهمیده خانم همسایه دیدتش ولش کنه و فرار کنه بره ۱۲. فرداش توی دادگاه بگه میخوام برگرده شما به قاضی بگین رفته چه کرده قاضی بگه باید پدر زن و مادر زنتو راضی کنی از دلشون دربیاری بگه میرم دستشونم میبوسم فرداش دوباره بیاد به زور وارد خونه شه شما رو بزندتون دوباره باباتونو بزنه بره تو کوچه جلوی مردم هرررچی از دهنش درمیاد بگه توهین و فحش ناموسی و بهتون تهمت بزنه و ... ازش شکایت کردیم