2777
2789
عنوان

خرید سیزده صفر

| مشاهده متن کامل بحث + 2466 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خرافاته من دو سال نیت کردم و خریدم هیچیم نشد

راستش منم دو سال پیش برای آرزوهام یچیزایی خریدم ولی چیزی نشد

ولی پارسال فقط طلا خریدم یکم تأثير داشت😅

امسال ولی  بجز طلا نمیخوام زیاد تو خرج بیوفتم یا میشه یا نمیشه دیگه😅

خدایا شکرت که قبل از تولدم به آرزوم رسیدم😍🥰
عزیزدلم کجا قران نوشته یاکجا روایت ازاعمه هست تاماهم قبول کنیم؟؟؟

هیچ جا ننوشته اینو قبول دارم

ولی مگه بده آدم مثبت فکر کنه؟ مگه خرید کردن ضرر داره؟

یا میشه یا نمیشه دیگه سخت نگیر😅

خدایا شکرت که قبل از تولدم به آرزوم رسیدم😍🥰
هیچ جا ننوشته اینو قبول دارمولی مگه بده آدم مثبت فکر کنه؟ مگه خرید کردن ضرر داره؟یا میشه یا نمیشه دی ...

مثبت فکر کردن خوبه اما جرا فقط تو این روز دارن مانور میدن،این همه اعیاد و روزهای تولد ائمه اطهار هست که بهترین روز واسه خرید کردن و داخل خونه نو رفتنه چرا یکبار این بلاگرا حرفی نمیزنن،حالا باز معلوم میشه چه نقشه شومی پشت این اراحیفشون هست

به نظرم این چیزا دلی بعضیا بره قبول کردنش سند و مدرک می‌خوان.

بعدشم وقتی یه چیزی رو اگه واقعا از ته دل بخوای براش تلاش میکنی تا بهش برسی نه اینکه نیّت کنی هیچ تلاشی هم نکنی بگی آره دیگه من نیت کردم خدا بهم میده 

خدا گفته از تو حرکت از من برکت 

مثل روز درخت کاری که نه منبع داره نه ریشهیه باور جمعی باشه شایدسخت نگیرید همه چیز رو

روزدرخت کاری رومیزنی به ۱۳تاصفراخه 

تواون روز درخت میکارن ویه کار مثبت برازندگی زمینه 

https://daigo.ir/secret/41700181532

با این حجم خرید امسال دیگه سال آینده نه فقیر داریم،نه بب خونه ،نه بی ماشین ،نه بی بچه ،،،😁😂

اونایی که پارسال نیت کردین

لطفا خودتون بیایین اعتراف کنید که خرافات بوده ،لا اقل بقیه عقل به کار ببرن

امسالیا هم سال دیگه بیان،🤭😬