2777
2789

سوال اول این که وقتی کارمون با عابر بانک تموم شد مثلا انتقال وجه انجام دادیم ، کارت رو چطوری از دستگاه بیرون بیاریم؟منظورم اینه که خودمون باید دکمه ی چیزی بزنیم که دربیاد؟

و این که موقع انتقال وجه این دو تا گزینه که نوشته حساب اصلی کارت یا سایر حساب های متصل به کارت ،  کدوم رو باید انتخاب کنیم؟

و سوال سوم هم میگه که لطفا شماره کارت خود را جهت واریز وجه وارد نموده و دکمه ثبت رافشار بدهید، منظورش همون شماره کارت مقصده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی کارت تموم میشه خودش میپرسه آیا درخواست دیگری دارید؟اگه نه رو بزنی کارتت رو پس میده

شماره کارت مقصد رو وارد کنید یعنی شماره کارتی که میخوای براش واریز کنی رو بزن

و اینکه باید انتقال به کارت رو بزنی

بعد کارت به کار گزینه میاد درخواست دیگری دارید بله ادامه کاربا عابر خیر پس دادن کارت

حساب اصلی رو بزنید مگر این که داخل همون بانک حساب دیگه ای داشته باشید و دوتا حساب رو به یه کارت متصل کرده باشید

بله شماره کارت مقصده

جواب سوال اولت دکمه خروج 

سوال دومت  سایرحسابها  کارت به کارت 

سوال سومت شماره کارت طرفی که میخای پولو براش واریز کنی 

خیلی دقت کن پولو اشتباه واریز نکنییییی

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

بعد کارت به کار گزینه میاد درخواست دیگری دارید بله ادامه کاربا عابر خیر پس دادن کارتحساب اصلی رو بزن ...

اها

الان مثلا این کارت مبدا به حساب یه شخص دیگه ای هست که میخوام به حساب خودم پول کارت به کارت کنم

باید بزنم انتقال به حساب اصلی کارت؟

وقتی کارت تموم میشه خودش میپرسه آیا درخواست دیگری دارید؟اگه نه رو بزنی کارتت رو پس میدهشماره کارت مق ...

اها 

یعنی دقیقا چه زمانی این سوالو میپرسه که ایا درخواست دیگری دارید یا خیر؟بعد از نوشتن مبلغ ؟

جواب سوال اولت دکمه خروج سوال دومت سایرحسابها کارت به کارت سوال سومت شماره کارت طرفی که میخای پولو ...

برای در اوردن کارت دکمه خروج بزنم یا انصراف؟

چون یکی گفت انصراف