2777
2789
عنوان

هربار میخوام زندگی مشترکمو ترک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم خیلی شخصیت بچه گانه ای داره اصلا فکر نمیکنه.یه کارتو در عرض دو ماه موجودیشو از ۶۰ تومن کرده ۱۵ ...

چقدر بی فرهنگه

میگم چقدر دوره آشنایی داشتی

چند تا بچه داری

سن بچه ها چقدره

مهریه چقدر داری

این آدم ارزش نداره مادرش درست تربیتش نکرده

۳ سال

من نزدیک۴ساله 

حس میکنم سخت ترین سازش ،سازش بامردهست نمیدونم خداچراازدواج وگذاشت سخته بعدمیبینی دوتاغریبه باهم ازدواج میکنن اصلاتفاهم ندارن همیشه مردکه برا رابطه ازدواج میکنه به هدفش میرسه ولی زن که برایکم خوشبختی چمدون میبنده ومیره بدبختی میاره فقط

همسرم خیلی شخصیت بچه گانه ای داره اصلا فکر نمیکنه.یه کارتو در عرض دو ماه موجودیشو از ۶۰ تومن کرده ۱۵ ...

ببخش اینو میگم اوضاعت خیلی قمردرعقربه  به عنوان یه خانم با۲۲سال تجربه زندگی مشترک اینو میگمت خودتو نجات بده

https://daigo.ir/secret/41700181532

چقدر بی فرهنگهمیگم چقدر دوره آشنایی داشتیچند تا بچه داریسن بچه ها چقدرهمهریه چقدر داریاین آدم ارزش ن ...

مادرش اصلا تربیتش نکرده درست و غلطش به کنار.این بچگیشو خونه پدربزرگش بوده بیشتر.یک سال آشنایی یک درصد هم متوجه چنین شخصیتی تو وجودش نشدم اون مدت.یه پسر یک سال و ده ماهه دارم

ببخش اینو میگم اوضاعت خیلی قمردرعقربه به عنوان یه خانم با۲۲سال تجربه زندگی مشترک اینو میگمت خودتو ن ...

خودم نجات پیدا کنم بچم چی😔نه میزاره و نه میتونم با خودم ببرمش

پولا رو چکار میکنه؟

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

خوب دیوونست ؟هزار تومنش زیر پای فیلهمعتاده؟

نه نیست.اصلا فک نمیکنه با چه زحمتی به دست آورده.واقعا هم به زحمت به دست میاره اصلا نمیتونم درک کنم چرا اینطوری میکنه

نه نیست.اصلا فک نمیکنه با چه زحمتی به دست آورده.واقعا هم به زحمت به دست میاره اصلا نمیتونم درک کنم چ ...

اخه بنشونش بگو مرد حسابی فلانی حان عزیزم پول ذره ذره میاد تپه تپه میره حداقل بیا یه چیز بخریم که وقتی میبینیم حساب بانکی خالی شده دلمون خوش باشه فلان چیز به جاش توخونست

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟