سرماسوز مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4862 عنوان میایم اینجا چهار کلمه حرف 70 بازدید | 7 پست هرکی از هرجا پر میپره به اون یکینه عزیز من اینجوری نمیشه، باید کتک کاری شه فقط😂😂😂😂😂گیس و گیس کشی از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤 1403/05/28 | 06:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_باریستا_ عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 1300 همین الان با دونفر دعوا کردم😂بخدا یه مدت سایت نبودم چه ارامشی داشتما
سرماسوز مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4862 موافقم. و فحش های رکیک 😂😂😂😂😂😂 از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤
سرماسوز مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4862 همین الان با دونفر دعوا کردم😂بخدا یه مدت سایت نبودم چه ارامشی داشتما 😂😂😂😂😂😂درود منم یکی رو توی تاپیک خودش راهنمایی کردم توی تاپیک یکی دیگه دعوا ساعت ۵صبح میگه سبک مغزی😐خو اگ سبک مغز نبودم ک میخابیدم😂😂😂😂😂 از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤
_باریستا_ عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 1300 😂😂😂😂😂😂درود منم یکی رو توی تاپیک خودش راهنمایی کردم توی تاپیک یکی دیگه دعوا ساعت ۵صبح میگه سبک ... همون دیگهتو موضوعاتی که هیچ ربطی بهشون نداره دخالت میکنن ریپ میزنن تا دعوا شهاخه تورو سننه ؟باید برینی بهشون همین
سرماسوز مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4862 همون دیگهتو موضوعاتی که هیچ ربطی بهشون نداره دخالت میکنن ریپ میزنن تا دعوا شهاخه تورو سننه ؟باید بری ... ریدم خوبم ریدم😂😂😂😂😂😂خوب شد ادامه نداد😂😂😂😂😂 از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤