2777
2789
عنوان

چرا همه کتک خوردن امشب

342 بازدید | 19 پست

واقعاً آدما ازدواج میکنن که همو بزنن و فحش ناجور بدن؟چی میگذره تو مغز بعضیا،زندگی که به هیچ بند هستش،آدم یه ثانیه از بعدش با خبر نیست ،

بودن یا نبودن آدمی به لحظه ای بند هستش.

بعد اون وقت یه آدم ازدواج میکنه و فکر میکنه طرف مقابلش کیسه بوکس هست،این جور آدما دست از ازدواج نمیکشن باز،خب کیسه بوکس بخرید دیگه ازدواج کردنتون چیه‌.

همه که نباید ازدواج کنن،ازدواج کردن و تشکیل خانواده پدر مادر شدن، فراتر از رابطه جسمی  و ج.ن.س.ی هست.(مردام مورد خشونت خانگی و کتک خوردن قرار میگیرن توسط همسرشون جدیداً زیاد شده)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂

امشب یا همه کتک خوردن یا شناسایی شدن 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

آره

خب بذار بگم 

یسریا اگ طلاق بگیرن جایی برا رفتن ندارن 

یسریا خانوادشون میگن اصلا ب فکر طلاق نباش 

مااا **آبرو **داریم

یسریا بخاطر پدر یا مادر ک مشکل قلبی دارن و هیج امیدی ندارن میمونن تا اوناخوشحال باشن و فکر کنن دخترشون خوشحالن 

یسریام بچه دارن و این بچه میشه گریبان 

وقتی اعتقاد به خدا ضعیف باشه اینطور میشه من شوهرم چندین سال از شکم ما میزد خرج خواهرش میکرد خواهره هم از خدا خواسته جوری خدا خواهرشو بدبخت کرد که خودش که بی اعتقاد بود برگشت گفت خواهرمو ببخش الان دیگه از خدا میترسه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بذار بگم یسریا اگ طلاق بگیرن جایی برا رفتن ندارن یسریا خانوادشون میگن اصلا ب فکر طلاق نباش مااا * ...

اینائی که بهش اشاره کردی شما من کاملاً درک میکنم، من دارم به چشم میبینم همچین موردائی رو در رابطه با کارم، هر روز باهاشون سر و کار دارم،و کاملاً درک میکنم یکی بدترین شرایط زندگی رو داره و نمیتونه جدا بشه و کاری کنه.بحثم الان این نیست چرا جدا نمیشن یا تو این شرایط می مونن،چون خوب درک کردم همه شرایطشو ندارن جدا شن.

اینائی که بهش اشاره کردی شما من کاملاً درک میکنم، من دارم به چشم میبینم همچین موردائی رو در رابطه با ...

و اینکه در مورد کتک زدن وقتی زن سکوت کنه و چاره ای نداشته باشه کتکشو میخوره 

من هیچوقت نذاشتم شوهرم منو بزنه چون منم بزن بودم 

اما یبار ک زد منو پسرم نشست پسر دوسالم با اون جثه کوجیکش گفت بابا تورو خدا نزن 

شاید باورت نشه چند ساله یادم نرفته و این کوچیک ها بازوی من رو قوی کرده 

و اینم بگم اونی ک کتک میخوره همیشه مظلومه س 

وگرنه از نظر من مرد حق نداره زن روبزنه 

ببین کلا درگیری های فیزیکی از عدم تسلط به رفتار و افکار میاد این نشون میده آدما کلا ظرفیتشون اومده پایین حوصله نپارن کلا میخوان مخالفت رو ولو به شکل فیزیکی سرکوب کنن و خودشون محق باشن من گاهی دقت میکنم تو محل کارم ادما میخوان بزور بگن ما درست میگیم بابا چه اصراری داری توجیه کنی حالا اونجاها قانون. داره یه آبروی کذب به نظرشون دارن نمیخوان بره و..  تو خونه زودتر شخصیت آدما رو میشه و تحمل ها به مراتب کمتر شده و متاسفانه تورانندگی هم اکثریت دنبال دعوان 

اما خانوم یا اقای مظلوم به اندازه همون آدم ظالم مقصره

و اینکه در مورد کتک زدن وقتی زن سکوت کنه و چاره ای نداشته باشه کتکشو میخوره من هیچوقت نذاشتم شوهرم م ...

میدونم عزیزم.امیدوارم همیشه قوی باشی.از این تاپیک منظورم این بود سرشت بعضی آدما عجیبه تشکیل خانواده میدن بعد گند میزنن به خانواده،مثل این می مونه بگی من این گلدون گلو دوست دارم بعد قیچی برداری تمام برگای گلو ببری. 

میدونم عزیزم.امیدوارم همیشه قوی باشی.از این تاپیک منظورم این بود سرشت بعضی آدما عجیبه تشکیل خانواده ...

خود مام اول با کسی ک آشنا میشیم تو دیت اول چنان خوب رفتار میکنیم ک حد نداره اما دیت های بعد انگار ی حالی شدیم

ببین کلا درگیری های فیزیکی از عدم تسلط به رفتار و افکار میاد این نشون میده آدما کلا ظرفیتشون اومده پ ...

موافقم با حرفاتون، ولی در مورد قسمت آخر حرفاتون مظلوم بودن بعضی وقتا انتخابه ولی بعضی وقتا اجبار.

اونی که انتخابش میکنه مقصره ولی اونی که مجبوره مقصر نیست.