2777
2789
عنوان

حاملم‌ ولی شوهرم کتکم میزنه

141 بازدید | 6 پست

رابطم خیلی خوب بود با شوهرم تا وقتی که وضعیت مالیمون بد شد

نمی‌خواستیم بچه دار شیم اصلا ولی خب الان حاملم هفته چهارم‌ پنجممه‌

نمیدونم چطور به شوهرم بگم تحت فشاره میزنه منو

چطور بگم بهش خانوما؟

خدا پای دل ما مظلوماس:)مامان پریا.

اگ بگی حامله ای میزنت ؟! 

شوهر نمونه سال 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدااااااا....چرا باید بزنه آخه ؟مشکل مالی برای همه پیش میاد،بشین باهاش حرف بزن ....یه جفت جوراب بچگونه بخر کادو کن بده بهش بگو داری بابا میشی نسناس

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

نسناس رو نگیا....استغفرالله 

دستش هرزه ،بگو حامله ای بلکه خودشو کنترل کنه 

البته همچین آدمی لیاقت پدر شدن نداره چون با کوچیکترین مشکلی میخواد باز دست روی تو و بچتون بلند کنه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

وقتی کتکت میزنه چطور با این اوضاع گذاشتی بچه دار بشی ..وقتی عصبانی میشه برو تو ی اتاق دیگه  وقتی  دعوا دارین اصلا دهن ب دهنش نشو  واسه سلامتی بچه هم شده خیلی مواظب خودت باش اگه ب کمرت ضربه بخوره خدایی نکرده بچه سقط میشه   ...ب راحتی بگو حامله ایی 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40